Att göra drömmen sann

/ Permalink / 8Bilder: Living etc och Granit

Sakta börjar det gå upp för mig att nu är det min tur att förverkliga min dröm att jobba med färg, form och inredning på heltid. Man skulle kunna säga att det är nu eller aldrig och det man ångrar sägs vara det man inte provat.

I dag tillbringades nästan en timme på Granit i Sickla centrum. Jag kom tomhänt ut ur butiken men det var precis som om det gav massor av inspiration bara av att se alla fiffiga , vackra och enkla kontorsdetaljer. Att frilansa på deltid och att försörja sig på heltid i branschen är som natt och dag. Men nu skall jag ge det en ordentlig chans.

Jag skall göra mig en ordentlig plan i form av ett mindboard och en budget. Uppslag och tips på vad jag skulle kunna göra mottages tacksamt. Säkert har ni massor av bra ideer! Kram

Trädgårdspyssel

Gröna fingrar / Permalink / 3


Bilder: Egna från vår trädgård

I dag har det varit en alldeles underbart härlig dag.

Förutom att jag har gett mitt olivträd en ny självvattnande kruka (IKEA PS) och så har jag planterat hängjordgubbar i kruka, flyttat megastort gräs och rensat ogräs.  Det finns inget som går upp emot en heldag i trädgården så här års! Och kanske till och med olivträdet överlever... Håll tummarna!

Sedan är det ju Mors Dag vilket inneburit fika på sängen, allmän uppassning och en slant Euros till Parisresan i nästa vecka. Tjohooo!

Fynda!

Shopping / Permalink / 0Just nu kan du om du är riktigt snabb för bara 49 kronor fynda fodral till jeanskuddar på Hm Home. Jag har själv ett par sedan tidigare och passade på att komplettera med några till. Jättefina att ha i sonens rum som står på tur för en uppdatering till något "tuffare look".

PS Volangklänningen med smock (199 kr) från samma ställe fick stanna i nätshoppen, även om jag var väldigt sugen på att klicka hem den med. Som sagt det skall shoppas i Paris nästa helg!
Till top