Att göra drömmen sannBilder: Living etc och Granit

Sakta börjar det gå upp för mig att nu är det min tur att förverkliga min dröm att jobba med färg, form och inredning på heltid. Man skulle kunna säga att det är nu eller aldrig och det man ångrar sägs vara det man inte provat.

I dag tillbringades nästan en timme på Granit i Sickla centrum. Jag kom tomhänt ut ur butiken men det var precis som om det gav massor av inspiration bara av att se alla fiffiga , vackra och enkla kontorsdetaljer. Att frilansa på deltid och att försörja sig på heltid i branschen är som natt och dag. Men nu skall jag ge det en ordentlig chans.

Jag skall göra mig en ordentlig plan i form av ett mindboard och en budget. Uppslag och tips på vad jag skulle kunna göra mottages tacksamt. Säkert har ni massor av bra ideer! Kram

#1 - - Hildur - fixa&dona:

Stort lycka till!!! Jag följer dig med spänning och hoppas att det kommer att gå toppenbra. Men med en tydlig plan och mål så är jag övertygad om att du kommer att fixa detta galant. Kram!

#2 - - Proforma - Irene:

Ja, det är rätt, Charlotte! Go for it! Och lycka till!

Kram

#3 - - Henricks tankegångar - Inredning Design & Trädgård:

Så spännande att se vad du kommer hitta på. Jag vet ju att det ine kan bli annat än riktigt bra! Lycka till!!!! Henrick

#4 - - Sandra | Inspirera Mera:

Åh vad roligt att du satsar helhjärtat! Önskar dig all lycka i världen, det kommer gå galant ska du se. Kram!

#5 - - Annika:

Kul, Charlotte! Det kommer att bli toppen! Kram!

#6 - - Catta:

Ja, de är skilnad på att frilansa och göra det på riktigt, jag ycker att du ska ta kontakt med arbetsförmedlingen eller något lokalt universitet, de brukar ha ett ställe där man kan få hjälp med att förverkliga sina drömmar, göra en ordentlig affärsplan osv. på min skola (Luleå tekniska universitet) heter de inventiongroup. De hjälper till med allt du behöver, gratis! Du kan via dem eller via deras kontakter dessutom starta ett företag där du inte behöver göra allt bakomliggande arbete själv, dom gör det åt dig mot en lite procent på det du tjänar.. Ja, jag tycker att du ska kolla upp alternativen som finns så att du får en så bra star som möjligt=)Lycka till, det kommer säkert at gå superbra=)

#7 - - Pethra:

Jag säger ungefär som Henrick, det kan inte gå annat än bra! Du kan det här och Du har glöden, passionen. Det kommer bli kanon! Kram!

#8 - - Therese:

zinkbyttorna var otroligt snygga!jag söker dock var man kan köpa SNYGGA kulspetspennor i flerpack på nätet, hittar ingenstans!!