Som en tom pool

Nästan allt / Permalink / 4
Så ville ägarna som är dedikerade skateboardfans att badrummet skulle se ut. Alla skateboardaren dröm är enligt uppgift just det tomma pooler att åka i. En klyscha? Eller?  

Jag gillar känslan med den rundade kanten mellan golv och vägg (och mellan vägg och vägg). Har man möjlighet så visst är det vara fint med ett takfönster i badrummet. Tänk att ligga i badet och kika på stjärnorna en kulen novemberkväll.

Glimps from a skateboarders home. This bathroom is supposed to look like an empty pool. Every skateboarders dream!

Chokladbrun gästtoalett

Nästan allt / Permalink / 0
Titta här så lyxigt det kan bloi med ett väldigt mörkt kakel på väggarna och ett ljust golv.

Viktigt med god belysning i form av spottar som jag tipsade om tidigare tidigare. Snyggt! Och med en lyxig känsla. På bilden är plattorna på väggen 10*40 stora men en brun platta med metallic skulle också bli snygg och ge väggarna mer lyster.

(Bilden är oskarp och dessvärre lite mörk men det beror på att jag skalat upp den lite för mycket (förlåt) så ni skall se detaljerna bättre och att mörka rum från börjar är svåra att fota.)

Dont be afraid to use dark colors in small spaces. It can be very luxurary and glamourous! Using metallic tiles could look even better when it reflects lights on the walls more than plain mat tiles.

Bild: Kakelspecialisten


Var inte rädd för färg i små badrum

Nästan allt / Permalink / 4

Bild: Living etc


I Sverige är vi onödigt rädda för att använda starka färger i badrum och då särskilt i små badrum. Här ser ni ett exempel där själva färgen och de stora plattorna lyfter ett annars ganska så ordinärt badrum. Grönt är ju också en färg som symboliserar bland annat tillväxt, harmoni, fräschör och fertilitet och som är helt rätt i till exempel badrum.

Placeringen av badkaret under fönstret är kanske inte optimal men i det här fallet finns få alternativ om man vill ha just ett badkar. Jag letade egentligen efter en bild därman använt sig av stora glasskivor som kakel på väggarna men denna har nästan samma uttryck.

Dagen har tillbringats på Berghs och jag suttit på skolbänken och lärt mig mer om varumärken och hur man skall tänka vid planering/lansering och risker i samband med det. Är  ärligt talat ganska så mör efter det med glad. I morgon tänker jag ägna bloggen lite omsorg och återkommer man fler matnyttiga tips kring badrum så kika gärna in då igen.
Till top