Där det händer just nu!

Formex / Permalink / 6
Visst är det härligt att vara mitt i röran?

Oavsett vilken typ av röra så är det där jag trivs som bäst har jag konstaterat. Bara det finns saker att strukturera, fixa eller bara rensa ut så är jag nöjd. Just nu befinner jag mig på Formexmässan (öppnar på torsdag) där jag hjälper Ylva Skarp att bygga mässmonter i B-hallen. Att börja från scratch, ångra sig lite, vara lite kreativ och se det bli bra till slut är så in i bänken tillfredställande. Rent ut sagt!

Dessutom har jag träffat flera andra trevliga och duktiga designers alldeles i krokarna som Lina på Pappelina, Mikaela Willers och Spiras Susanne.
Dessutom kan tilläggas att Synnöve Mörk bygger en fantastiskt fin entreutställning i år. Helt i min smak!

Bilder: Egna från vårt monterbygge

Pressvisning IKEA katalogen 2012

Trendigt / Permalink / 1
Häromdagen hade jag förmånen att få äta frukost med Henrik Schyffert... Kanske inte på tu man hand utan tillsammans med drygt  hundra journalister, inredningsbloggare och trendspanare som Stefan Nilsson på Trendgruppen.

Premiärvisningen av IKEA katalogen 2012 hölls i en lägenhet i Stockholm där rummen inretts med smarta förvaringslösningar för fyra hobbyentusiaster: löparen, miniatyrskaparen, fanset och syltkokaren. För det är nämligen det som vi just nu enligt en alldeles färsk opinionsundersökning gjord av IKEA tycker har högst status. Att ha en hobby! Och att ha tid att ha en hobby!

Temat för katalogen är kvadratsmart och IKEA vill lära oss att se varje outnyttjad kvadratmillimeter i våra hem. Toppen med den typen av inspiration tycker jag eftersom långt i från alla bor i stora spatiösa våningar eller hus. Vill du läsa mer om pressvisningen så titta in här.

Bilder: Ikea Livet hemmaTill top