Pressvisning IKEA katalogen 2012

Trendigt / Permalink / 1
Häromdagen hade jag förmånen att få äta frukost med Henrik Schyffert... Kanske inte på tu man hand utan tillsammans med drygt  hundra journalister, inredningsbloggare och trendspanare som Stefan Nilsson på Trendgruppen.

Premiärvisningen av IKEA katalogen 2012 hölls i en lägenhet i Stockholm där rummen inretts med smarta förvaringslösningar för fyra hobbyentusiaster: löparen, miniatyrskaparen, fanset och syltkokaren. För det är nämligen det som vi just nu enligt en alldeles färsk opinionsundersökning gjord av IKEA tycker har högst status. Att ha en hobby! Och att ha tid att ha en hobby!

Temat för katalogen är kvadratsmart och IKEA vill lära oss att se varje outnyttjad kvadratmillimeter i våra hem. Toppen med den typen av inspiration tycker jag eftersom långt i från alla bor i stora spatiösa våningar eller hus. Vill du läsa mer om pressvisningen så titta in här.

Bilder: Ikea Livet hemma#1 - - Karin på Ellas Inspiration:

Jag är så avis! Varför måste jag bo så långt bort? Alla inbjudningar bara retas med mig... hi hiHoppas att vi ses på FormexKram Karin

Till top