Hemmariket hjärta Barncancerfonden

Tävlingar / Permalink / 204

I samarbete med Barncancerfonden och Ronald McDonald Barnfond har by leia designat en kollektion silversmycken som ska hjälpa sjuka barn och deras familjer. Hålet i hjärtat har ett starkt symboliskt värde. Det kan stå för saknad och sorg men också för kärlek och glädje. Du fyller hålet i ditt hjärta med det du önskar. Överskottet går till att bygga Sveriges femte Ronald McDonald Hus som skall vara klart i slutet av 2012.

Vill du ha chansen att vinna ett valfritt smycke ur kollektionen här på hemmariket så svara på frågorna nedan i en kommentar;Var kommer huset att ligga? (Svaret hittar du någonstans här) SAMT Vilket smycke ur kollektionen Silverhjärtat vill du ska bli ditt och varför vill du bära Silverhjärtat? Tävlingen avslutas söndagen den 11 december klockan 24.00.

Tävlingen är avslutad och vinnaren meddelas inom kort! Tack underbara människor för alla era fina motiveringar och bidrag. All kärlek!

23 december: Jag har inte lyckats nå Nadja via hennes kontaktuppgifter och kommer därför att utse en ny vinnare! DEn nye vinnaren är meddelad via mail.

Tillägg: Grattis Nadja Kyng! Du har vunnit ett silverhjärta! Du får via mail veta hur du får din vinst!


#1 - - felicia:

Å jag är verkligen med!!Svar : Dom ska bygga i Uppsala !Jag skulle vela vinna detta fantastiskt vackra armbandet, http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia .Jag skulle vara så stolt över att bära ett sånt här vackert men samtidigt betydelsefullt smycke, då ja vet att jag stödjer barn som har det svårt! Och det är väldigt viktigt för mig! Min mormor och morfar betalat in pengar till barn, så gör också mina föräldrar till olika organisationer, jag skulle vara så glad om ja också kunde stödja en betydelsefull organisation genom att bära detta vackra armband! Jag håller verkligen tummarna nu, kram!

#2 - - Huong:

Svar på frågan är;UppsalaOm ja vinner skulle jag vilja ha detta armbandet:http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leiaEftersom jag dagligen jobbar med sjuka människor som sjuksköterska så skulle denna smycket betyder mycket för mig då den dagligen påminner mig om hur viktigt mitt arbeta är och jag skulle bli påmind om värdet av "hålet i mitt hjärta":)

#3 - - ida♥:

svar på frågan: det kommer byggas i uppsala.jag skulle vilja vinna http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leiaFör att om jag vann skulle jag ge det till min mamma som drabbats utav bröstcancer.

Just nu mår hon ganska bra, men man vet ju aldrig.

Vad som helst kan hända.

Men jag vill ge henne halsbandet för att jag älskar henne så mycket och hon är min förebild och hon är den bästa mamman i världen.

#4 - - Linda:

1. Uppsala!

2: Jag skulle bli väldigt rörd om jag vann silverhjärtat-armbandet med två skinnremmar! Jag har sedan tidigare halsbandet "Hope" som barncancerfonden gav ut och jag bär det varje dag på arbetet för det är så vackert och att det står för att skänka en tanke åt att hjälpa alla barn som kämpar i sjukdomen!

#5 - - nikki:

Nästa ronald mcdonald hus kommer byggas i Uppsala ! :)Om jag vann detta fina smycke :http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaSå skulle jag ge det till min mor som när hon var liten, 10 år opererades för hjärtfel och hon höll på att dö. Hon har flera gånger berättat att hon själv fick ligga ensam på sjukhuset i längre perioder och att det var en skräck upplevelse, tänk om det hade funnits ett ronald mcdonald hus då ! Dagligen påminds hon av detta utav hennes långa ärr från hals och ner till navel så vad hade inte varit vackrare än ett halsband med ett hjärta som påminner henne om att det var en del av hennes liv och att hon överlevde och att hon är vacker med sitt ärr ändå !

#6 - - Fanny:

1. Sveriges femte Ronald Mcdonald hus kommer byggas i Uppsala.

2. Jag skulle vilja vinna Silverhjärtat - bangle by leia; http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leiaÄnda sen jag förlorade min morfar under väldigt turbulenta och svåra omständigheter för ca 1 år sen har det känts som något saknas. Min morfar var den absolut gladaste och mest generösa & omtänksamma person jag nånsin träffat - det är inte rättvist att han fick sätta livet till pga andras misstag, vilket har gjort mig bitter.

Om jag vinner Silverhjärtat kan jag på något sätt se mig i spegeln varje dag, med hjärtat och hålet i ena hörnet dinglande runt halsen och förstå att; en bit av mitt hjärta kommer alltid fattas, men morfar finns åtminstone med mig ändå, alltid i mina tankar - smycket skulle verkligen symbolisera det och på något sätt få mig mindre bitter och arg, istället mer förlåtande.

Sen skulle det kännas helt underbart att få vara med och bidra till Ronald Mcdonald huset, att ha vetskapen om att jag var med och hjälpte svårt sjuka barn till ett bättre liv och en bättre framtid.

#7 - - Maria:

Huset ska byggas i Uppsala!http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

Detta skulle jag vilja bära hela tiden av stolthet då det är så betydelsefullt! Alla barn ska kunna få den hjälp de behöver och det vill man såklart kunna stötta på något vis! :)

#8 - - Sofie:

1) Uppsala2) Jag vill ha den här:http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leiaJag vill bära smycket för då vet jag att jag har gjort något bra och hjälpt barncancerfonden och Ronald McDonalds barnfond.

#9 - - Elin {Mamma till Theo och änglarna Meja och Svea}:

Hej! Jag vill väldigt gärna vara med och tävla om denna underbara skets och det skulle betyda så mycket att få sprida budskapet vidare!Det nya McDonalds huset kommer ligga i UppsalaOch om jag skulle vinna så skulle jag vela ha http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia det lilla sliverhjärtat med kedja

#10 - - Sanna:

Huset ska ligga i Uppsala och jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta fantastiska smycke http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaJag skulle vara en stolt bärare av detta smycket av många anledningar, dels så älskar jag hjärtan och silver samt att jag brinner för barn och deras välbefinnande. Jobbar på ett barnhem/utredningshem för barn som far illa på olika sätt och vill viga mitt liv åt att ta hand om dessa barn, tyvärr är jag ingen läkare så jag har svårt att bota barnens sjukdomar. Så jag vill mer än gärna bidra till detta hus genom att visa upp det vackra smycket, prata om det med alla jag känner och sen få dom och mig själv att shoppa loss och göra oss medvetna om att vi måste skänka pengar för barnens bästa

#11 - - E M M A:

Jag är med :D1. svar: det skulle ligga i uppsala2. svar: jag vill vinna "Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia. Jag skulle vilja bära det för att det får folk verkligen att se att jag bryr mig om de drabbade barnen och att jag stödjer verksamheten för att de ska få ett bättre liv. Det hoppas jag verkligen att de får, och om jag skulle bära det skulle säkert många komma fram och säga att det är fint och då kan jag säga att om man köper ett sådant från hemsidan så skänker man pengar och stödjer organisationen.

#12 - - Linda:

Det femte huset kommer att ligga i Uppsala.Jag skulle bära smycket varje dag som en extra påminnelse om att inte alla har det så bra. Skulle även tala om vad smycket står för till alla mina vänner så att även de köpte ett så att det finns möjlighet att bygga även fler hus.Jag skulle vilja vinna "Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia

#13 - - Elin:

Jag vill jätte gärna vara med i denna viktiga tävling!Det femte huset kommer byggas i Uppsala.Jag vill gärna bra Silverhjärtat med flätat skinnband, svart (http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia?data-p-property_7=property__value_20). Jag kan personligen inte relatera till en jobbig uppväxt med sjukdomar och dyl då jag själv har haft en jätte bra uppväxt. Kanske är det just därför som jag förstått hur viktigt en bra uppväxt är, man får med sig så mycket bra i framtiden.

Det är viktigt att utsatta barn får den hjälp de behöver för att känna sig viktiga och vilja kämpa för det goda i framtiden!Då jag jobbar i reception och träffar människor varje dag skulle många lägga märket till det fina armbandet vilket ger mig en chans att berätta vart det kommer ifrån och hur just dem även kan bidra till att fler hus byggs och hjälpa utsatta barn.Kramar Elin

#14 - - emelie:

sveriges femte ronald mc donald hus kommer ligga i uppsala,

jag vill jäättegärna ha ringen som en tecken på att med kärlek och omtanke klarar man det mesta, hade en väldigt svår uppväxt med misshandel och till och med mordförsök men jag har nu efter 18 år börjat klamra mig ur det hela och startar ett eget liv på egen hand.

Eftersom jag är ganska så ung så skulle jag kunna visa fler ungdomar och få de att tänka till lite extra nästa gång de mobbar någon när de inte vet om vad personen i fråga har för bakgrund, samtidigt som de kan hjälpa till att bekämpa cancern.Länk till ringen: http://www.byleia.com/sv/product/53/Silverhjartat-TM-ring-round-by-leia

#15 - - Nina - Glamourmamman:

Det femte huset byggs i Uppsala.Jag skulle gärna vilja ha det stora hjärtat som en symbol för min lillebror i himlen som jag saknar varje dag...Ha en fin söndag!Kram Nina#16 - - beata schöring:

1. Sveriges femte Ronald McDonald Hus ska byggas i Uppsala.

2. http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia?data-p-property_7=property__value_20

jag vill ha detdär armandet för att det är för det första jätte fint, men annars för att jag vill visa åt alla att jag stödjer barncancerfonden, och mina händer är alltid överallt så då skulle folk de smycket och fråga om det, och jag skulle berätta till dem varifrån det är och de skulle också beställa sig ett sådant!

#17 - - Kaleido:

Det femte huset kommer att byggas i Uppsala.Jag vill jättegärna bära silverhjärtat med skinnrem med kedjan och visa folk att jag stödjer detta, cancer går i min familj och jag vet om att det är hemskt. Att det sedan sker med barn är värre, det är jättefint att de vill bygga ett hus där barnen kan få vara barn även ifall de är sjuka och det stödjer jag fullt.http://www.byleia.com/sv/product/48/Silverhjartat-TM-stort-med-skinnrem-by-leia

#18 - - CASSANDRA:

det 5:e huset ska byggas i Uppsala.varför jag skulle vilja bära det, en i min släkt har fått reda på för cirka två veckor sen att hennes cancer spridit sig utöver skelettet, oftast överlever man inte det då. hon har några gånger till frisknat från sin cancer men nu kommer det nog vara sista gången

Cancer går i släkten då flera andra också dött av det, så därför skulle det betyda väldigt mycket om jag fick bära det. För att alltid minnas dom som gått bort, även min mormor som dog i cancer som jag aldrig fått träffa :(jag har alltid armband på mig och därför skulle jag vilja bära detta på min arm!

http://www.byleia.com/sv/product/48/Silverhjartat-TM-stort-med-skinnrem-by-leiakram!

#19 - - Clara:

1. Sveriges femte Ronald McDonald Hus ska byggas i Uppsala!

2. Den första med silverkedjan!

Jag vill bära silverhjärtat för att jag har haft familjemedlemar som har vart igenom detta. Cancer är det värsta man kan någonsin tänka på och man vill aldrig att det ska hända sina egna barn. Jag vill visa att jag stödjer Barncancerfondern, det är viktigt för mig och min familj! Dessutom fyller jag år den 11:e December när tävlingen är avslutad, så det skulle betyda hur mycket som helst!

Tack.

#20 - - Ingrid - Mamma till Zelda:

Åhh, jag är jättegärna med och tävlar!1. Sveriges femte Ronald McDonald hus kommer att ligga i Uppsala.2. Jag skulle vilja vinna det lilla silverhjärtat med kedja (http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia). Med det här fina smycket så skulle man känna att man visar sitt stöd för Barncancerfonden och på det sättet sprider mer uppmärksamhet kring det. Jag förlorade själv en vän till cancern när vi var 14 år gamla, så jag vet hur hemskt det är när barn drabbas..Kram, Ingrid

#21 - - Sandra Eliasson Rönnkvist:

1. Sveriges femte Ronald McDonald hus ska byggas i Uppsala nära Akademiska sjukhuset och den nya Skandionkliniken.Detta smycke skulle jag vilja vinna! Hela kollektionen är otroligt vacker och symboliserar något fint. Jag vill bära detta hjärta för att visa att jag gör en skillnad. Hoppas att folk ser detta och börjar också hjälpa, är vi många så kommer vi kunna besegra cancern tillsammans!http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

#22 - - lil' babustyle - foto, vardag & Akons musik i fokus:

Jag är jättegärna med och tävlar i den här värdefulla tävlingen!1. Det femte Ronald McDonald huset kommer att byggas i Uppsala! (som för övrigt är en väldigt fin stad.)2. Jag vill vinna det här halsbandet: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaMotiv: Om jag vinner detta halsband, så ska jag ge det till min brorsdotter, vars mamma har cancer. Min brorsdotter är endast 4 år snart, och börjar därmed snart förstå vad det är som händer. Jag vill att hon ska ha det här hjärtat, så hon kan bidra med lite i alla fall, fast hon inte riktigt än förstår varför.

#23 - - Frida:

1. Rätt så säker på Uppsala :)2.jag skulle vilja ha detta http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaVilket. Jag vill bära det på grund av vad det representerar. Alla barn förtjänar att vara barn så länge dem kan, jag kan bara tänka mig i hur det är att ha cancer. En vän till mig fick cancer för några månader sen, som tur var gick det att operera, hon lider också av någon annan sjukdom som gör henne väldigt liten.Det skulle vara helt underbart att vinna detta halsband, Jag vill bära det med stolthetPuss&kram

#24 - - Josefin Strömberg:

1.) De femte huset kommer byggas i Uppsala.

2.) Om jag vann skulle jag vilja ha det flätade läderarmbandet http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia då det ser väldigt behagligt ut att ha på sig, alltså kan man bära det varje dag och visa att man stöder barncancerfonden.

#25 - - Jullan Svensson - foto, vardag & inspiration:

1. det ska byggas i Uppsala.

. jag skulle vilja ha silverhjärtat litet med kedja. Jag skulle vilja ha det för att visa att jag bryr mig om sjuka barn och andra människor som drabbas av cancer. Några i min familj har varit utsatt för cancer men har botats som tur är. Så det skulle få vara en ära att visa att jag bryr mig om folk som har blivit drabbade av cancer.

3. jullanbloggsvensson@live.seKram ♥

#26 - - Anna Mamma till Lucaz med en till på väg:

1. Det femte ronald mcdonalds byggs i uppsala.

2. Jag vill vinna ett hjärta för att stödja dem svårt sjuka barnen och då visa att man bryr sig genom att bära detta halsband om min hals.

"Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia skulle jag vilja vinna.

#27 - - Elias:

1. Uppsala

2. Jag vill vinna http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia till min syster. Jag har ganska svårt att visa känslor, men jag älskar henne över allt annat och vill att hon ska veta det. När hon bär hjärtat så påminns hon om det.

Jag vill även vinna hjärtat eftersom vår kusin har haft cancer, men han överlevde som tur va. Jag vill visa att jag stödjer barn som har cancer! Inget barn ska behöva uppleva det.

#28 - - Denise:

svar på frågan: den ska byggas i uppsala!http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

Det är det halsbandet med silverhjärtat som jag skulle vilja vinna. Jag tycker att hjärtat är så speciellt då jag har en mormor och gått bort i cancer och två till släktingar som har haft det. Hjärtat skulle representera dem! Jag hoppas att jag vinner!

#29 - - Ellen:

Detta är en så himla fin tävling..1. Det ska byggas i Uppsala.

2. Jag skulle vilja vinna det flätade armbandet: http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia

Det är ett superfint smycke som man verkligen kan bära med stolthet då det har ett så himla fint budskap! Jag skulle jättegärna ha armbandet runt handleden.

#30 - - Erika Lindkvist:

Hej!Det femte huset kommer att byggas i vackra Uppsala!Jag skulle vilja bära det otroligt vackra armbandet: http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia?data-p-property_7=property__value_20Det är otroligt vackert. Men framförallt så vill jag hedra alla sjuka barn och de nära jag förlorat i cancer. Livet är så orättvist, och genom att stödja detta kan vi tillsammans jobba mot friska barn! Det är något som är väldigt viktigt för mig! Jag vill bidra till det.Kram!

#31 - - Louise:

Det ska byggas i Uppsala.Om jag vinner vill jag gärna ha: http://www.byleia.com/sv/product/52/Silverhjartat-TM-ring-square-by-leiaJag skulle ge den till min kära mamma i julklapp eftersom hon är en person som verkligen bryr sig om andra människor så jag tror hon skulle uppskatta denna gåva.

#32 - - Louise:

1: Uppsala

2: Silverhjarta litet med kedja

#33 - - linnea:

det femte huset byggs i Uppsala.Jag vill vinna detta halsbandet : http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_28jag vill vinna detta halsband för att jag känner två nära vänner som gått bort i cancer och jag hade känt mig gladare varje morgon när jag satt på detta fina halsband på min hals.Jag tänker ofta på hur orättvist de var att just de dog.Det fick inte leva klart sitt liv, så därför vill jag leva för dem nu! Och de hade betytt så mycket om jag då vann detta halsband och haft dem med mig varje dag genom livet!

#34 - - Karolina:

1. Huset kommer byggas i Uppsala2 Jag önskar mig Silverhjärtat armband med två skinnremmar.Jag tycker det är hemskt att vissa barn behöver växa upp på ett sjukhus och inte som alla andra barn, som springer runt på dagarna och bara lever livet helt ovetandes om att världen kan vara orättvis och hård. Att kunna bidra till att ett barn ska kunna växa upp på ett tryggt ställe med sin familj nära, jag tror inte det finns så mycket finare saker man kan göra för någon. Jag kan inte hjälpa att tänka att det här kanske händer mina barn när jag får några, och jag vet att jag då skulle vilja hjälpa andra med samma problem. Så varför inte börja redan nu? Ett barn har rätten till att vara nära sin familj, sjuk eller frisk!

#35 - - Moa:

1. Det femte huset planeras att byggas i Uppsala!

2. Jag skulle jättegärna vinna det här armbandet: http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leia.

Varför jag vill vinna silverhjärtat, förutom att det är sjukt fint, är för att det är till förmån för barncancerfonden. Jag känner/har känt alltför många som har eller har haft cancer. Och jag vill visa mitt stöd. Jag tycker att det är en jättebra idé med hjärtana.

#36 - - Johanna:

Hejsan det femte huset skall byggas i Uppsala! :)

Och detta smycke är jag sjukt sugen på att ha!!Jag skulle vilja vinna detta hjärta dels för att det är väldigt fint och främst för jag vill stödja barn i nöd. Jag stödjer redan många olika organisationer. Min bästavän har haft leukemi och jag vill verkligen visa för allmänheten hur mycket jag stödjer barn som har det så här svårt!!

Jag älskar henne verkligen och skulle inte kunna leva en dag utan min fina flicka!http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

#37 - - Jessika:

1: Huset ska byggas i uppsala :D !

2: jag vill ha det här :D http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

för att bli påmind om att man har hjälpt ett barn till ett bättre liv är en otrolig och obeskrivlig känsla speciellt då man har en sjuk klasskompis som kämpar och att få bära ett silverhjärta som symboliserar att man har hjälpt nån det är en lättad känsla , desutom så är den här kollektionen så himla fin och om jag skulle vilja ha något från den är det just det här silverhjärtahänget i kedjan då jag kan ha det nära mitt hjärta varje dag även om den är gjord av metall så kommer den att värma mitt hjärta varje dag

#38 - - Emelie:

1. Uppsala

2. vill ha detta armband. http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia

För att den är hur snygg som helst!

Och vill även hjälpa andra som har de svårt :)

#39 - - Alma:

Det femte huset planeras byggas i Uppsala.

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna "Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia.

Varför jag vill bära ett sådant här smycke är väl ganska självklart.. Att hjälpa dessa stackars barn (och oroliga föräldrar, nära och kära) är guld värt! Jag har alltid velat ha ett sådant här smycke, men priset tar emot lite i min plånbok.. Därför passar jag på nu. Skulle betyda så mycket att få bära detta halsband, speciellt för att en av mina bästa vänner dog av cancer för drygt 1 år sedan.. Kram till alla godhjärtade människor som bär dessa smycken!

#40 - - Miriam:

1. Uppsala.2. Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta fina armband: http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leiaJag vill bära ett silver hjärta för att visa att jag bryr mig om barn och deras framtid. Jag vill inte se någon förlora sitt barn i cancer, då min syster var dära att dö på grund av det. Om jag vann detta underbara hjärta skulle jag ge det till min syster för att bevisa att jag älskar henne och att jag alltid finns där. Det finns alltid hopp!#41 - - Anonym:

1. I Uppsala :)

2. Jag skulle jättegärna vilja ha detta hjärta; http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leiaJag vill bära ett hjärta för att visa att jag bryr mig om barnen och deras framtid. Tycker det är hemskt hur man kan förlora så unga till cancer och sådant, och jag vill hjälpa till så det minskar. Tycker det är en väldigt fin idé detta!

#42 - - emelie:

Svar på frågan: UppsalaDetta hjärtat hade jag velat ha: http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leiaJag vill vinna för att jag tycker det är så hemskt att föreldrar mister sina barn p.g.a cancer och så ska det inte vara!. Genom att jag kommer bära detta halsband så kommer det påmminna alla och mig själv med det som är viktigt i livet: kärlek, omtankte till andra som lider av denna svår sjukdom! Jag hade uppskattat att få hjälpa andra barn med denna hemska sjudommen. Vi har alla något att ge och vi måste påminna varandra om detta!

#43 - - Mikaela:

Det skall byggas i uppsala :)

Jag hade velat ha http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

och bära som ett minne av min lillasyster som var sjuk då vi fick bo hos Ronalds Mcdonalds hus, hon finns inte längre bland oss

#44 - - Mathilda-There´s only one tree hill:

1. Uppsala

2. Det smycke jag är önskar mig är det här: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_28Det smycket vill jag ha då jag älskar smycken med mening. Jag har två armband som stödjer childhood och rädda barnen och smyckena är fina och jag känner att jag gjort något bra genom att köpa och bära dem. och silverhjärtat är inget undantag. Har haft ögonen på halsbandet med silverhjärtat länge, men tyvärr är det på tok för dyrt. Jag skulle bli superglad om jag vann för att jag vill visa att jag bryr mig om de som har det svårt och om jag hjälper andra kanske någon hjälper mig den dagen jag blir sjuk eller om mitt framtida barn blir det. Dessutom är smyckena toksnygga!

#45 - - Sofkaa:

1, Det ska byggas i Uppsala , jag är rätt så insatt idet här då jag jobbar på MC donalds.

2, Om jag vann hade jag valt det här smycket "Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia.

Det hade betytt mycket för mig att få bära detta hjärta. Med all respekt för sjuka & döende .kramar sofkaa

#46 - - Matilda:

Hej de femte huset ska ligga i Uppsala.

Jag skulle verkligen vilja ha ett Silverhjärta, stort med kedja. (eller, litet med kedja)

Jag vill bära ett sådant halsband för att jag är ett av mång barn som har haft cancer. Jag var en av dom som överlevde. De skulle vara en sån stor ära att kunna visa upp att jag är stolt för den sjukdomen jag haft och kunna gå vidare och leva ett normalt liv, men jag vill ändå kunna minns den tiden. jag hade blivit överlycklig om jag vann!!!! Kram Matildawww.matildamilding.blogg.se

matildamilding@hotmail.com

#47 - - suzi:

Uppsala.

Och jag skulle gärna vilja bära hjärtat med flätat armband närmst min tatuering på handleden.

http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia

När min son föddes med diagnosen microcefali (för liten storhjärna) brast hela min värld!

Jag fick helt enkelt ett hål i hjärtat!

Idag är min son, Kian, 4månader och min största glädje är också min största sorg.

Jag vill bära silverhjärtat som en påminnelse till mig själv att alltid kämpa på och vara stark trots hålet i mitt hjärta!Framtidstro är livsglädje <3

#48 - - Spacegirl:

I Uppsalahttp://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia

Jag vill bära silverhjärtat för att visa att jag bryr mig, många i min nörhet har haft cancer, en del har överlevt men den del har tyvärr inte haft sån tur :-(

#49 - - Ida:

1. Huset byggs i Uppsala.2. jag hade velat ha detta: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

Jag vill bära ett silverhjärta därför att jag har en kompis som kämpar mot cancer och har gjort det i drygt ett år. Jag har även en kompis som har en lillasyster som har haft cancer och hon överlevde. Skulle betyda mycket för mig att vinna smycket och det skulle kännas som att jag hjälper till lite med forskningen om cancer och jag tror att min kompis som kämpar mot cancer skulle bli glad att se att ngn har ett smycke som säljs tll förmån till förmån för barncancerfonden.Och det skulle nog betyda mycket för hennes familj också.

#50 - - Johanna:

Svaret på frågan är att det femte huset byggs i Uppsala.

Om jag vann skulle jag vilja ha "Silverhjärtat" – litet med kedja,

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

<3

#51 - - Johanna:

1. Uppsala"Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaEgentligen bör jag inte skriva ner en lång motivering till varför jag egentligen vill vinna halsbandet, för jag tycker det är rätt självklart att jag tävlar för jag bryr mig. Men jag vill vinna detta smycke för att jag vill känna att jag bidrar och att jag hjälper till. Jag skulle bära halsbandet med stolthet för jag vet hur fint det är och jag tror att genom att jag alltid bär med mig det kommer även andra inspireras av att vilja följa mitt exempel och även dem hjälpa till. Ingen kan göra allt - men alla kan göra något.

#52 - - Ida:

Det nya huset ska byggas i uppsala.

Anledningen till att vrf jag skulle vilja bära ett sådan smycke som hjälper cancer sjuka barn, är för att jag bland annat känner två st som har haft cancer. Jag har förut stöttat insamlingar till cancersjuka och är bered att göra det igen då jag vet hur uppskattat det är! Det skulle få mig att känna att jag har gjort något bra för någon annan som verkligen behöver det.http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_28 skulle jag vilja ha om jag vann :)

#53 - - Emma:

1. Huset ska ligga i Uppsala, med fem minuters gångavstånd från Akademiska sjukhuset.2. "Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia

ankarlängd: 50cmAtt bära ett riktigt vackert halsband och veta att det halsbandet har hjälpt någon och att det gör nytta för någon annan skulle ju vara fantastiskt!

Halsbandet skulle bli en present till min mamma som alltid vill att andra ska ha det bra och är världens omtänksammaste kvinna!

#54 - - Carolina:

1. Det nya Ronald McDonald huset planeras i Uppsala!2. Jag önskar att jag hade fått äran att bära det flätade läderarmbandet kring min handled.

Eftersom jag själv hade cancer vid 1,5 års ålder står barncancerföreningen och barncancerfonden min närmast hjärtat. Jag var en utav dom som klarade mig men det mina föräldrar fick utstå under min sjukdomstid hoppas jag innerligt själv att få uppleva nu när jag själv har barn. Det är så otroligt orättvist att små barn ska behöva lida på det viset. Jag var bara liten när jag hade det och förstod ingenting av det men samtidigt fick jag vänner på sjukhuset som inte hade samma tur.

När jag sedan gick på gymnasiet och skulle göra ett projektarbete i 3:an så visste jag precis vad jag skulle göra och ordnade därför insamlingar till barncancerfonden, men fick även företag och privatpersonen att hjälpa mig så jag kunde köpa leksaker och pyssel till barnen på avdelningen i Lund, där jag anordnade en pysseldag med fiskdamm åt de sjuka barnen och deras syskon! Det var bland det bästa jag gjort i mitt liv.

Tyvärr har jag dock inte så stora resurser själv idag och kan därför inte stödja dom så mycket jag egentligen vill, därför hade jag varit otroligt tacksam om jag hade fått äran att bära ett utav smyckena som stödjer just barncancerfonden!

#55 - - emil:

huset ska ligga i Uppsala.jag skulle vilja ge detta halsbandet till min kära morhttp://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia jag tycker hon förtjänar halsbandet eftersom hon har varit en så bra vän för mig. hon har stötta mig och hon har ståt vid min sida hela tiden. jag tycker att halsbandet representerar kärlek, därför tycker jag hon borde få den. som ett täcken på att jag älskar henne oerhört mycket trots att jag inte visar de så ofta <3. dessutom skulle halsbandet sitt jätte fint runt hennes hals

#56 - - Jenny Eriksson:

1) Uppsala

2) detta skulle jag vilja vinna och bära för alla stackars barn http://www.byleia.com/sv/product/53/Silverhjartat-TM-ring-round-by-leia

#57 - - Lisa:

1. Uppsala

2. Fantastiskt vackert hjärta och nog en av den finaste av gåvor! Därför skulle jag inte alls vara den som bär hjärtat om jag vinner. Jag ger hjärtat till min lillasyster som har haft det tufft med feldiagnoser i flera år, idag mår hon bra. Eftersom hon bor så långt bort idag och kämpar med studier m.m. vill jag ge Silverhjärtat (stort med kedja) till lillasyster så hon vet att jag tänker på henne och är här för henne, alltid!

http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

Jag antar eller hoppas att fortfarande en del av värdet går till insamlingen!

Glad 2:a advent!

#58 - - Jeanette:

1 svar:Huset kommer att byggas i Uppsala.

2 Svar: Skulle jag vinna så vill jag vinna detta http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

har alltid stöttat barn som är drabbade av olika saker, samt har en dotter som de halsbandet skulle passa till för hon hjälper mig varje dag att kämpa i livet..Hoppas nu och håller tummen..

#59 - - Emelie Johansson:

Bloggen är ny startad!!Det kommer att byggas i uppsala.

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia den skulle jag gärna vilja vinna om jag vann, jag skulle bära det som en symbol att man aldrig ska ge upp som barn, även när det är tufft! jag gav aldrig upp, det finns alltid en chans, liten som stor det spelar ingen roll den finns där i alla fall, ett litet hopp! och man ska aldrig sluta tro att allt löser sej!

#60 - - FOTONATTA -fotoblogg:

1. i staden Uppsala2. flätat skinnarmband, by leia

Jag vill ha det för att det är otroligt vackert och framförallt för att det är gjort för en otroligt god sak och att just det jag bär runt min arm har bidragit till att hjälpa barn med cancer, det skulle jag bära med stolthet dag ut och dag in!

#61 - - Linnea:

1. Det kommer att ligga i Uppsala.

2. Jag skulle vilja ha "Silverhjärtat – litet med kedja, by leia". Beskrivningen på detta halsbandet löd : "Liten på jorden men stor i orden. Det här lilla hjärtat rymmer många känslor." Jag går ofta runt och ser ner på mig själv, att jag inte är nog. Med detta halsbandet hade jag varje dag gjort mig påmind att så är inte fallet, och att varenda liten känsla i mitt hjärta är värt att ta hand om.

#62 - - Sofia:

1. Det femte Ronald McDonald huset skall byggas i Uppsla.2. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha det stora silverhjärtat med Ankarlänk, 50cm.För mig skulle halsbandet ha en väldigt personlig betydelse. Jag har förlorat en nära älskad person alldeles för tidigt i Cancer. Halsbandet skulle symbolisera saknaden, det hål i hjärtat man känner när man förlorar någon man älskar. Det skulle även symbolisera kärleken, den speciella plats i mitt hjärta som denna person alltid kommer att ha.

#63 - - Felizia Höök:

Huset planeras byggas i Uppsala.Jag skulle vilja vinna detta helt underbart vackra smycke http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia , jag skulle använda det flitigt och vill använda det dels för att det är vackert men också för vad det symboliserar, dess mening och dess betydelse.

#64 - - Emmy:

De femte huset ska ligga i uppsala. Om jag vann skulle jag vilja ha "Silverhjärtat™" – stort med skinnrem, by leia! Kram :)

#65 - - Moa:

Nästa hus ska byggas i Uppsala.

Jag skulle bära halsbandet till heder av alla sjuka barn

http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

#66 - - linda:

1.Det femte huset kommer att byggas i Uppsala2.Om jag vann skulle jag välja litet silverhjärta med kedja.

Vi känner nog alla någon som har/haft cancer, tyvärr =( Jag kommer att bära smycket för att hedra de mina och för att minnas att med små medel kan man hjälpa många...

#67 - - ♦ Viggin ♦:

Det nya huset kommer att byggas i UPPSALA :)Jag skulle jättegärna vinna: http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leia

För det är ett fint armband som jag alltid kan bära och kommer påminna mig varje dag när jag ser på det att jag ska göra något vänligt mot mina medmänniskor. Ronald McDonald gör ett OTROLIGT arbete och när någon kommenterar mitt armband så kan jag stolt berätta om vad det står för, att de hjälper familjer där ett barn är svårt sjukt och på så sätt sprida och påverka andra så de oxå skänker pengar till Ronald McDonald. <3

#68 - - Lisa:

Ronald Mcdonalds 5:e hus kommer byggas i Uppsala, en fantastisk stad. Jag var själv sjuk när jag var liten och jag önskar att något sådant här hade funnits då mycket för min familjs skull. Nu har jag även en släkting som har ett hål i hjärtat och därför ligger det här mig varmt om hjärtat. Om jag skulle ha den fantastiska turen att vinna skulle jag vilka ha http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia hängande runt halsen som en påminnelse varje dag över vilken tur man har som får leva och vara frisk.

#69 - - Pierre Sjöblom:

1. Det 5e huset ska byggas i Uppsala.2. Om jag vinner så skulle jag vilja få ( http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia ). Det är så här att jag och min flickvän har snart varit tillsammans ett och halvt år, så det hade varit supersnällt om jag skulle få vinna.Jag är student som dom flesta vet så har studenter inte precis hur mycket pengar som helst i plånboken... så den här "vinst" skulle hjälpa mig hur mycket som helst så jag kan bevis hur SJUKT speciell hon är för mig! hon är mitt allt.

#70 - - Pierre Sjöblom:

1. Det 5e huset ska byggas i Uppsala.2. Om jag vinner så skulle jag vilja få ( http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia ). Det är så här att jag och min flickvän har snart varit tillsammans ett och halvt år, så det hade varit supersnällt om jag skulle få vinna.Jag är student som dom flesta vet så har studenter inte precis hur mycket pengar som helst i plånboken... så den här "vinst" skulle hjälpa mig hur mycket som helst så jag kan bevis hur SJUKT speciell hon är för mig! hon är mitt allt.(glömde skriva i mejlen på förra..)

#71 - - Anna-Änglamamma och mamma till "3":

I Uppsala skall de bygga det.Jag skulle gärna vilja vinna det stora silverhjärtat.

Idag skulle min dotter ha fyllt 8 år men hon blev bara 6.5 år gammal. Hon dog i maj 2010 i sviterna av en högmalign hjärntumör. http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

#72 - - hannah:

1. uppsala2. "Silverhjärtat™" – stort med kedja by leia, min kusin fick cancer i våras och de är helt otroligt att de anordnas sånna här tävlingar tycker jag!!

#73 - - Sofie:

1. I Uppsala.2. Jag skulle vilja ha det stora silverhjärtat med kedja, men inte till mig själv. Har en nära vän som behöver hopp i sitt hjärta.

#74 - - Kajsa:

1 i uppsala

2 http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia

detta skulle jag gärna vilja vinna och med den alltid kunna ha ett matchande armband som jag kan ha till allt :D jag har aldrig armband på mig eftersom jag inte kan hitta något fint men detta är det perfekta

#75 - - sanne:

1. uppsala2. "Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia. Jag skulle vilja ha ett silver hjärta för att hedra alla barn som är sjuka och verkligen behöver pengarna!

#76 - - Mari:

1. Uppsala

2. Jag vill bära ringen Square för att påminna mig själv varje dag att älska mina barn; man kan välja själv om man vill att det svarta hålet i hjärtat inom en ska växa eller krympa, men det kommer alltid att finnas där.

#77 - - Foto Sessan, Jessica Widh ♥:

1. Uppsala och erbjuda ca 14 familjerum till familjer med svårt sjuka barn.

2. det smycke jag vill vinna finns här; http://www.byleia.com/sv/product/53/Silverhjartat-TM-ring-round-by-leiavarför jag vill vinna är enkelt, jag älskar ringar och att bära en sån ring är som en symbol för hur mycket man egentligen bryr sig om barncancer och hur synd det är om de som har det. Jag har själv inte råd att köpa ett sådant smycke - därför skulle det vara toppen om man vann det.Att visa att man faktiskt bryr sig.Jag har själv träffat på folk som haft barn med bröstcancer och man blir ju helt tårögd av bara tanken! Det är ju hemskt och dessutom orättvist..Att bära smycket skulle påminna en varje dag om alla barn som är svårt sjuka, kanske kan det vara ett sätt att förmedla och dela med sig av sin sorg och sedan även kunna berätta hur man fick smycket och var dom kan köpa liknande.

#78 - - Emelie:

1. Det ska byggas i Uppsala :)

2. Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha det stora hjärtat med kedjan.

Jag skulle gärna vilja bära detta halsbandet för att jag vet hur viktigt det är att det finns ronald mc donald hus, min mamma pappa och mina bröder bodde där medan jag låg på sjukhuset i Lund och kämpade för mitt liv efter en svår olycka som jag var med om. Det är jättebra att husen finns så att familjen kan vara nära och ge en stöd när man verkligen behöver det mest. Det är såklart viktigt att alla barn ska ha en chans att ha sin familj nära och alla barn förtjänar en bra uppväxt. Så därför hade jag verkligen velat bära detta halsband.#79 - - Jennifer:

Huset kommer ligga i Uppsala.http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaNär man, som jag, nyligen tagit studenten frågar alla "vad vill du göra efter studenten?". Detta har för mig varit en både omöjlig och jobbig fråga. Men när jag satte mig ner och tänkte efter kom jag fram till att jag vill resa mycket, se världen helt enkelt, och hjälpa andra. Därför är nu en resa till Afrika bokad där jag ska arbeta som volontär på barnhem i 9 veckor. Jag älskar att kunna hjälpa andra och visa mitt stöd. Kunde jag skulle jag endast jobba med volontärarbete i olika länder livet ut, dock räcker inte pengarna till.Att få möjligheten att bära hjärtat varje dag och aldrig glömma hur bra vissa har det jämfört med andra skulle vara en ära och skulle göra mig riktigt glad.

#80 - - Julia:

1. Staden är Uppsala.2. Jag vill inte bära det själv, jag vill ge bort det i julklapp till min bästa vän, som har mött på många motgångar men är en av de starkaste jag känner. Jag vill att hon skall veta att det tomrum man har i sitt hjärta fortfarande kan vara vackert. Det som driver en. Att hela hon är vacker som hon är. Om jag vinner vill jag ge henne ett av halsbanden, det med det lilla eller det stora hjärtat. Det spelar ingen roll!

#81 - - Victoria Eklund:

1. Det ska byggas i Uppsala!2. Jag skulle isåfall valt som heter; "Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia.

Jag skulle vilja bära detta själv, dels för det är väldigt fint och för att det betyder mycket. Jag är väldigt dålig på att formulera i ord hur mycket jag skulle vilja bära detta, men får hoppas de orden jag skrivit räcker!Kram :)

#82 - - Hanna:

1. I uppsala :)

2.http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_28

Jag vill bära ett silverhjärta inte bara för att det är grymt snyggt och för att jag är galen i smycken men också för att jag kan bära det med stolthet. Att bära ett smycke som jag vet stöder barncancerfonden vore för mig lite av en ära. Jag hadde en vän som dog va cancer som ung för inte alls så länge sen och därför är detta den bästa julklapp jag just nu kan få.Godjul, kram Hanna

#83 - - Matilda Sandell:

1. Där jag bor skall det femte huset byggas, alltså Uppsala.2. Jag vet själv hur det är att ha någon cancersjuk människa i närheten. Det gör alltid ont, men alltid extra ont när det är ett barn. Just nu går vi och väntar på svar, om mamma min har cancer eller inte. Jag skulle gärna bära ringen eller ge den till henne. Det fina är att min mamma faktiskt har ett hål i hjärtat. Det skulle vara en mycket fin symbol för våran mor/dotter relation!http://www.byleia.com/sv/product/52/Silverhjartat-TM-ring-square-by-leia

#84 - - Matilda Sandell:

1. Där jag bor skall det femte huset byggas, alltså Uppsala.2. Jag vet själv hur det är att ha någon cancersjuk människa i närheten. Det gör alltid ont, men alltid extra ont när det är ett barn. Just nu går vi och väntar på svar, om mamma min har cancer eller inte. Jag skulle gärna bära ringen eller ge den till henne. Det fina är att min mamma faktiskt har ett hål i hjärtat. Det skulle vara en mycket fin symbol för våran mor/dotter relation!http://www.byleia.com/sv/product/52/Silverhjartat-TM-ring-square-by-leia

#85 - - Emma:

Svar:1. Huset ska byggas i Uppsala.2. Om jag vann så skulle jag vilja ha "Silverhjärtat™" – stort med skinnrem" och ge till min härliga dotter som betyder allt för mig.

#86 - - Emelie Bohlin:

1. De 5:e huset ska byggas i Uppsala.

2. Jag skulle vilja vinna detta http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

för har precis fått reda på att min mormors cancer inte kommer försvinna och doktorerna inte kan göra något , så skulle vilja bära det hjärtat runt min hals och tänka på henne eller ge det till henne så hon då kan tänka på mig.

#87 - - natalia jaber:

I Uppsala, skulle vilja vinna ->http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leiaVarför?

Jag ligger själv inne på sjukhus just nu (i Gbg), och här finns dess. ett Ronald Mcdonald hus som jag har fått rum på. Varje dag träffar jag nya människor med olika ''problem''.. några av dem är så sjuka.. så att dom kan dö om de inte får rätt medicin.. Och genom att bära detta silverhjärta vill jag visa att jag bryr mig och finns där för dem, oavsett vem!

#88 - - Emma:

1. I Uppsala

2. Jag skulle vilja ha det flätade skinnarmbandet:

http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia

#89 - - evamar:

Det femte huset byggs i Uppsala.Jag skulle gärna bära det lilla silversmycket och bära det alltid. Min syster låg mycket på sjukhus när hon var liten och på den tiden fick jag inte ens komma och hälsa på henne på sjukhuset. Inga barn fick vara på avdelningar för allvarligt sjuka. De dagar hon mådde bättre fick hon komma till cafeterian och träffa mig men det var inte så ofta. Tack och lov blev hon frisk igen men det var en pärs för hela familjen eftersom mina föräldrar var tvungna att turas om att stanna hemma med mig och aldrig kunde vara hos henne tillsammans. Tack och lov för att tiderna förändras och för Ronald McDonalds fina hus.

#90 - - johanna:

Det femte huset ska byggas i Uppsala.

Jag skulle vilja ha det lilla hjärtat med kedja. För mig står hjärtat främst för kärleken till familj, släkt och vänner där hålet står för att det alltid finns det som inte får uppleva den kärleken.

#91 - - Lizette:

1. I Uppsala ska det femte huset byggas...

2. Om jag vann tävlingen skulle jag vilja ha det stora silverhjärtat med kedja. (http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia)

Efter en vistelse på 10 veckor på Ronald Mcdonalds huset i Göteborg o sonen på Drottning Silvias Barnsjukhus har förändrat mitt liv totalt! Man har fått en helt ny syn på livet! Träffat så otroligt mycket föräldrar med bl.a. cancersjuka barn och jag finner inga ord....

Jag vill bära ett silverhjärta och för mej kommer det symbolisera kämpaglöden allvarligt sjuka barn har!Ingen kan göra allt - Men alla kan göra något!#92 - - Nathalie L:

1. Uppsala är staden där det nya Ronald McDonald-huset kommer byggas.2. Efter gymnasiet jobbade jag, som många andra, på McDonalds. Det var ett stressigt jobb, men man kämpade ändå på med ett genuint leende på läpparna. På nätterna när det var dags för storstädning stannade jag alltid upp vid Ronald McDonald-insamlingen (ni vet, dom röda boxarna där man kan skänka en slant) och kände stolthet över att jobba på ett företag där frontfiguren står för så mycket gott: kärlek, omtanke, omsorg, vänskap. Det var verkligen som om tiden stod still när Ronald McDonald kom på besök: barnen var alldeles hänförd men samtidigt blyga. Det var så roligt att se glädjen i barnens ögon när han busade och tokade sig med dom. Jag har själv inte besökt något Ronald McDonald hus, men jag kan bara tänka mig hur varmt och kärleksfullt det känns för de familjer som behöver bo där: En känsla av att man inte är ensam.Idag studerar jag till socionom och är examinerad om 1 år. Min absolut högsta dröm är att jobba med barn eller ungdomar, på ett eller annat sätt, som har det svårt. Helst av allt vill jag jobba som kurator på en barnklinik. Jag skulle vara så otroligt glad om jag vann silverhjärtat och kunde bära det runt min hals. Varför? För att visa att jag alltid kommer kämpa för barn, oavsett vilken situation de är i! Jag vill visa att trots att man har ett hål i hjärtat, så finns det många möjligheter att täppa igen det hålet och fylla hjärtat med kärlek.

#93 - - Johanna:

1. Det femte ronald mcdonald huset kommer att byggas i Uppsala.

2. Smycket som jag skulle vilja vinna är "Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia.

Jag läser allas historier här och jag sitter med en tår i ögat, jag har ingen sådan historia att berätta själv. Men att bära hjärtat och på så sätt visa att jag bryr mig om andra, barn och deras familjer som är drabbade, det skulle glädja mig något så enormt mycket!

#94 - - Jenna Ahrneteg:

Svaret på fråga 1 är: Det kommer ligga i Uppsala nära akademiska sjukhuset ungefär 5 minuters gångavstånd, det tycker jag är bra för dem sjuka barnen att dem har sjukhuset så pass nära.Svaret på fråga två är: Först skulle jag vilja ha Silverhjärtat litet med kedja för att inte visa upp det för mycket eller för lite. Och kunna ha på sig det daglien så det passar till alla outfits för att kunna stödja dem sjukabarnen och även dem drabbades familjer. Jag stödjer verkligen den här tävlingen och skulle verkligen vilja Att flera köper halsband/smycken från hemsidan allt för barnen. Jag kommer länka hemsidan på min blogg och få flera stycken att köpa och även spara ihop lite pengar för att lotta ut ett silverhjärta på bloggen! Men därför skulle jag bli tacksam om jag kunde få vinna så att jag kunde få ha ett själv och även ha råd med att lotta ut en. Tack om det blir jag, antagligen vilket det aldrig kommer bli men <3

#95 - - Karolin:

1. Det femte huset planeras byggas i Uppsala :)

2. "Silverhjärtat™" – ring round, by leia (stl 16), superfin!

Min mormor gick nyligen bort i cancer och låg på sjukhus en lång tid innan det. Jag var ofta där och hälsade på och märkte hur ensamt det verkade för dem som inte hade sina nära och kära där. Därför uppskattar jag byggena av Ronald McDonalds Hus så otroligt! Jag tror det är svårt att förstå hur mycket det kan betyda för en sjuk människa att ha sin familj nära.

Anledningen till att jag vill bära hjärtat för att stödja och stötta de sjuka som har gett upp hoppet eller helt enkelt känner sig ensamma. För det borde ingen göra!

#96 - - Denise Nyberg:

Hejsan!Huset kommer att byggas i Uppsala :)Jag skulle vilja vinna silverhjärtat med kedja. Anledningen till det är att jag vill visa att jag bryr mig, och att bära hjärtat är en mycket fin gest som visar det. Jag är själv fortfarande ett barn, och har haft en vän som drabbats av cancer. Jag ville göra allt för att hjälpa henne, men var helt maktlös. Därför vill jag vinna, för att det kan göra en skillnad som kan hjälpa barn som är i samma situation som min vän var.

#97 - - Frida Lindahl:

I Uppsala, och jag skulle hemskt gärna vilja ha det flätade skinnarmbandet med silverhjärtat.Tycker det är väldigt bra med alla dessa organisationer, bär på bland annat Rosa bandet själv och stöttar dem, man vill ju inte mer än gärna att alla dessa hemska sjukdomar ska försvinna! Och speciellt ett litet barn som verkligen förtjänar att ha en chans här i livet, Verkligen hemskt!

#98 - - Ellie:

1. Det 5:e bygget av ett hjälpande hus för barn byggs i Uppsala.

->http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia2.Varje dag får man höra att folk blivit skadade i olyckor. Att nya sjukdomar kommit till och fram för allt att folk fått dom. Canser är en utav dom vanligaste sjukdomarna man får höra utav och genom att bära detta hjärta så vill jag visa att jag är en av dom som bryr mig och önskar att någon snart hittar ett botemedel mot canser så att det senare i framtiden går att få bort sjukdomen som en förkylning och att folk slipper lida. Själv har jag inte råd att köpa smycket men skulle gärna vilja bära det. Om jag bar smycket vet jag att mina kompisar skulle komma fram och fråga varför hjärtat har ett litet hål och jag skulle berätta historien bakom hålet i hjärtat.Om jag inte vinner så gör det inget, jag har ialla fall försökt hjälpa och vet att någon annan bär runt på ett hjärta och visar sin respekt för de sjuka precis som jag skulle ha gjort :)

#99 - - Elham:

1. Det 5:te Ronald Mcdonlad huset kommer att byggas i Uppsala.2.Hjärtat handlar ju inte alls om att den är fin, utan det är bara ett plus till allt annat tragiskt och hjälpande den står för.

- Jag skulle vilja bära hjärtat för att förmedla ut till andra om vad det står för och själv på något sätt hjälpa och känna att jag är delaktig för något betydande.Det är dom små sakerna som räknas :love:

Jag skulle vilja bära det stora hjärtat i kedja "Ett hjärta nära ditt eget hjärta"

- Man kan inte bara så och blunda när sanningen står framför en..

#100 - - Malin:

1. Uppsala

2. Jag vill vinna detta halsband: http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

Jag vill bära silverhjärtat för att det för mig symboliserar kärlek och att ta hand om sina nära och kära! :)

#101 - - Zandra:

1 I min stad kommer det att byggas UPPSALA

2 jag önskar bangle armbandet om jag vinner.

Och lägger alltid pengar till dom och flera andra så klart, man vet aldrig om någon skulle hända en själv eller annan i ens närhet.!#102 - - karolina:

1. Uppsala2. http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leiaJag vill att alla sjuka barn ska få så mycket hjälp dom bara kan, så att deras liv blir lika fint som ett friskt barns liv. Därför vill jag hjälpa insamlingen så gott jag kan, med att bära ett silverhjärta kan jag få många människor att köpa ett smycke.

#103 - - Nadja:

1: Det 5:e huset kommer att byggas i Uppsala.2: Jag skulle med stolthet bära det lilla hjärtat med kedja.

Det behöver inte vara stort, märkvärdigt, dyrt eller ngt liknande för att man ska vilja ha det på sig. Jag vet hur svårt familjer med utsatta barn har det!, jag bär själv på ett, inte med cancer utan med hjärtmissbildning (Hypoplastiskt vänsterkammar syndrom). Vi fick reda på att våran prinsessa hade denna missbildning när jag var i v.24. och nu har vi knappt en månad kvar. Det har vart svårt att ta till sig detta, att man själv ska få bo på Ronald McDonalds hus, när man hört så mycket om det. (bra saker)

Skulle aldrig kunna önska min värsta fiende något sådant som vi kommer gå igenom, och alla dom utsatta fått göra.Det värsta är nog att inte veta hur operationerna kommer gå. Jag har en son, Ville, som blir 3år den 15/12. Men han är ett ängla barn. Bara det känns tungt, att veta att han kanske kommer få sin syster upp till sig. Men som sagt, jag/vi hoppas på att allt kommer gå bra. Och jag önskar alla, alla på hela jorden en riktigt god jul! <3

#104 - - Sara:

1) Nästa hus I Sverige ska byggas I Uppsala.2) Jag skulle vilja bära det stora hjärtat med kedja “http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia.” Jag skulle vilja bära det dels för att det betyder mycket för de som drabbas och deras familjer. Även om de som är nära mig som har drabbats av cancer inte är barn betyder det ändå för mig, för ingen bör möta denna sjukdom. Och att mista ett barn må vara en av de största sorgerna och dessa hus kan hjälpa att hindra detta öde. Jag vill visa att jag bryr mig och jag vill även ta med mig hjärtat till USA för att uppmärksamma denna oerhörda betydelse för alla. Det är viktigt.

#105 - - Caroline Jansson:

1. De femte Ronald McDonalds huset kommer att byggas i Uppsala.2. Jag skulle önska "Silverhjärtat™" – bangle, by leia om jag vann.

#106 - - sanna:

1.) De femte huset kommer byggas i Uppsala.

2.) Om jag vann skulle jag vilja ha halsbandet med en tunn kedja och ett hjärta. http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaMin lillebror har haft cancer och en nära vän till mig gick bort i cancer så det skulle betyda mycket att vinna ett sådant smycke. Och veta att man stödjer cancerfonder skulle göra en väldigt lycklig. Bära halsbandet med stolthet och lycka? Lycka , det finaste som finns. Att ge någon en chans att överleva det mina nära inte klarat.

Jag är mycket tacksam över att jag får delta i denna tävling.

#107 - - Knatti:

Huset ska ligga i Uppsala.

Om jag vinner skulle jag vilja ha "Silverhjärtat" med stor kedja (NW010S2). Det är min klara favorit! Dessutom ger det mest pengar till insamlingen ;) visserligen samma på det med skinnrem, men jag undviker skinn och älskar silversmycken.

#108 - - Linnea:

1, Uppsala.

2, jag skulle vilja ha det här smycket: http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leiaVarför just det? Jo av den enkla anledningen att just det smycket var av de som donerade mest. (Och för att det är så nedrans vackert). Jag vill vinna för att kunna hedra bland annat min bästa vän som har en tumör i hjärnan sedan hon var ett par månader gammal (idag är hon 15 år), hon kommer aldrig bli frisk. Sedan vill jag hedra min vän som fick leukemi vid tre års ålder. Idag är han arton år och jag har aldrig vart så lycklig över alla de år han har fått extra. Jag vill hedra två av mina vänners mammor som led av bröstcancer. En av dem överlevde. Jag vill hedra dem i min fina släkt som förlorat kampen. Jag vill hedra alla de som någonsin kämpat. Det gör så ont i mig, bara det att jag slapp när så många fina strök med. Det gör verkligen ont. Halsbandet skulle bli en present till min bästa vän. Ellie. Så att hon verkligen inser hur mycket jag kämpar för henne.

#109 - - Thea:

1. Nästa hus skall byggas i Uppsala!2. Jag skulle vilja vinna det lilla hjärtat med kedja. Jag har ingen heartbreaking story om någon som jag har väldigt kärt som har gått bort. Jag har kvar mina föräldrar och mina syskon. Men jag vet hur snabbt cancer kan ta någon vi älskar ifrån oss. Min fasters man dog när deras dotter endast var några månader. Hon minns inte vem han är, hur han såg ut. Just därför så vill jag vinna hjärtat för att stödja alla familjer som har brustit. Jag kan inte själv sätta mig in i situationen om hur ont det skulle göra att förlora någon och jag hoppas att jag aldrig kommer att behöva..

#110 - - Jonna:

1. Det byggs i Uppsala.2. Alla smycken är fina, men helst vill jag ett silverhjärta med en stor kedja. http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_29

Jag vill bära hjärtat för att visa att jag bryr mig.

#111 - - LouiseMonica:

1. Det femte huset kommer att byggas i Uppsala.

2. Jag vill bära silverhjärtat för att visa att jag stödjer barncancerfonden, dom räddar våra barn, våra syskon, vår framtid. Om jag fick den fina chansen att vinna detta skulle jag vilja vinna det underbara flätade armbandet i svart: http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leiaMånga kramar till dig ♥

#112 - - Sofia Andersson:

1. I Uppsala ca 5 minuters gångavstånd från Akademiska sjukhuset och den nya Skandionkliniken.2. Jag skulle vilja vinna detta hjärtat: http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leiaVarför? För att visa att jag bryr mig. Jag kanske inte har varit med om någon riktigt närstående som drabbats av cancer, men jag vet ännu några som har det. Och jag kan fortfarande visa att jag bryr mig, även om jag inte vet någon riktigt närstående som har drabbats av det. För jag bryr mig.

#113 - - Josephine Hellberg:

1: Det kommer att byggas i Uppsala.

2: Jag utbildar mig till lärare på Uppsala Universitet, och tycker att det är en viktig del i lärarrollen att prata med barnen om detta, att ta upp ämnet, och att se till att de barn som är med om detta, på alla plan, får stöd, och får prata. Jag anser också att det är en fin sak att bära något som är till stöd för just detta, och att det kan vara en öppning i konversationen, och att man då kan prata med alla om det. Jag vill jätte gärna bära ett hjärta, som visar att jag stödjer Barncancerfonden, men också hjälpa till att ge stöd och informera om detta hemska. Jag vill gärna bära "Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia.

#114 - - Sussi:

1.Uppsala

2.http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

Detta hjärta vill jag bära för att sprida kunskapen om Barncancerfondens fina gärningar för att hjälpa alla de barn med cancer. Det är viktigt att fler människor börjar öppna ögonen för den här typen av fonder för det här kan drabba vem som helst, på ett eller annat sätt.

#115 - - Elena:

1. Det 5:e bygget av ett hjälpande hus för barn byggs i Uppsala.2. http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

En perfekt give-away-gift för en kompis som haft cancer och tycker hon förtjänar det för hennes styrka

#116 - - Malin Olofsson - frisörelev:

♥ Det kommer att byggas i Uppsala.♥ Jag vill vinna det här fina armbandet med silverhjärtat: http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia?data-p-property_7=property__value_20♥ Barn som endast levt några år av sitt liv är inte värda att avsluta det så tidigt, på ett sådant hemskt vis som i en cancersjukdom. Jag skulle vilja bära detta silverhjärta, för att visa att dessa ord faktiskt kommer ifrån mitt hjärta.

#117 - - Callie:

1. Det 5:e hjälpande huset för barn byggs i Uppsala.2. Cancer är en av de vidrigaste sjukdomar jag vet, allt för många nära och kära har drabbats. Genom att bära silverhjärtat påminns jag om dessa fina människor och hoppas att vi snart får ett botemedel.Om jag skulle bli den lyckliga att få bära Silverhjärtat så skulle jag önska att det blev: "Silverhjärtat™" – ring round, by leia strl.18

#118 - - madelen berg:

1.Huset ska byggas i Uppsala.

2.http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaJag vill visa mitt stöd till alla som har någon eller känner någon i cancer som lever eller dött. Visa att bara för att man har cancer ska man inte ge upp på en gång du är fortfarande vid liv och har alla dina nära och kära som finns för dig, och som alltid tänker på dig!

Självklart är halsbandet riktigt fint och det skulle göra mig glad att visa upp det stolt för alla att jag vill hjälpa till!

#119 - - Martina Magnusson:

1.Uppsala

2. Jag skulle vilja vinna en box med pins att dela ut till nära och kära och de jag känner som blivit drabbade av cancer hos barn. På så sätt kan jag få sprida detta fantastiska budskap och göra fler uppmärksamma på dessa fina smycken och välgörenhet!http://www.byleia.com/sv/product/47/Silverhjartat-TM-box-med-pins-by-leia

#120 - - Elin:

1. Hus nummer 5 kommer byggas i Uppsala.2. http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_28Hjärtat skulle symbolisera den enorma saknaden efter min pappa som dog för 6 månader sedan och även som en påminnelse om hur många andra det är som kämpar där ute i världen.Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

#121 - - Lisso:

1. Uppsala

2. http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leiaJag skulle bära det halsbandet som ett minne för min lillasyster. Nej, hon dog inte av sjukdom, utan av en idiotisk persons handling.

#122 - - Petra:

1) Uppsala

2) http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leiaJag vill bära ett smycke ur kollektionen för jag vill visa mitt stöd till Barncancerfonden och för alla de som är sjuka och för deras nära och kära. Och för att jag själv har ett hål i mitt hjärta som jag vill fylla...

#123 - - Fanny:

det 5e huset ska byggas i uppsala :)

skulle jätte gärna vilja ha det här smycket! fyller även år den 14e december så det skulle va en fin present :)http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

#124 - - Josefine:

Det femte huset ska byggas i Uppsala.

Jag skulle vilja ha http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

Jag vill ha det halsbandet för att hedra min kusin som gick bort när hon bara var ett litet barn. Jag vill bidra med det jag kan för att andra ska slippa gå igenom det min moster, hennes man och även vi gått igenom.

#125 - - katarina:

1. Huset kommer att byggas i Uppsala (fem minuters gångavstånd från Akademiska sjukhuset och den nya Skandionkliniken)2. Jag skulle vilja bära silverhjärtat http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia för att det finns nämligen en speciell person i mitt liv som har gått bort och det är min morbror, han dog i en bilolycka och det var verkligen en stor sorg, saknaden är obeskrivligt stor.

#126 - - Pernilla:

Hejsan!1. Det femte huset ska byggas i uppsala.

2. Jag skulle välja det lilla silverhjärtat

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaFör snart ca två år sedan dog min artonåriga storasyster av en ovanlig tumör i hjärtat. Hon klarade sig i nästan precis ett år innan hennes hjärta inte orkade slå mer.

Jag skulle bära halsbandet för att symbolisera min systers kamp och alla andra som kämpar för sina liv:)

#127 - - Izzy:

1) Det femte huset kommer byggas i Uppsala.

2) Jag skulle själv även vilja bära det stora "Silverhjärtat" men just detta skulle jag vilja vinna till min bästa vän vars liv har varit fullt med tragiska händelser och stor saknad. Jag tror att det verkligen skulle betyda mycket för henne att få äran att bära Silverhjärtat och ta styrka ifrån det.http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

#128 - - carolina:

1. det kommer ligga i uppsala

2. jag vill vinna detta http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leia

jag vill vinna det för att jag sjlv hade cancer för 2 år sedan, och jag vill göra allt jag kan för att stödja andra med cances. för jag vet hur jobbigt det är.

#129 - - maria göjefors:1. Det kommer att byggas i Uppsala med ca 5 minuters gångavsåtnd till Akademiska sjukhuset.

Detta halsband skulle jag vilja bära för att visa mitt stöd till alla som har antingen kämpat eller fortfarande kämpar eller som förlorade kampen mot denna fruktansvärda sjukdomen! http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

#130 - - Yanka:

De ska bygga nästa Ronald McDonald hus i Uppsala. Jag skulle vilja få chansen att bära det vackra hjärta nära mitt eget bara just för vad de står för. Kärlek för andra. Kärleken som visas genom stöd, stöden ni ger till familjer som utsatts för en hemsk tragedi. Ett barn som inte ens kommit halv vägs genom livet, knappt fått ett smak prov på livet ska utsättas för något så pass stort, något så pass livshotande. Det är inte rättvist, det har livet aldrig varit och kommer aldrig att bli, men jag tror att det här är något som hjälper oddsen. Kärlek, hopp och omtanke.

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_28

#131 - - Felicia Zacryander:

Sveriges femte Ronald McDonald hus kommer ligga i Uppsala<3

Jag skulle vilja ha en ett smycket för att jag bär alltid smycken och skulle jätte gärna vilja stöda barncanser fonde, för jag kan förstå hur dom små barnen känner och hur deras föräldrar känner :), för jag har själv varit med om att min mamma har drabbats av canser och hur orolig man är att den ska komma tillbaka eller att den ska drabba en själv, och vill jätte gärna stödja det.Felicia Zacryander

feliciazacryander@hotmail.com

#132 - - Emelie:

1. Det femte huset kommer att ligga i Uppsala (precis bredvid mitt jobb!).2. Jag skulle vilja ha "Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaJag vill vinna för jag vill ge min farmor halsbandet i julklapp. Hon är den bästa farmor man kan ha och hon förtjänar halsbandet. Hon är mitt hjärta.

#133 - - Antonia:

1. Det femte huset kommer att byggas i Uppsala.

2. Jag tycker att dessa smycken är snygga och står för en bra sak. Vill verkligen vara med och hjälpa Barncancer fonden!Jag skulle vilja vinna halsbandet :

http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

#134 - - Therese:

1. Femte huset kommer byggas i Uppsala

2 http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaJag vill bära silverhjärtat till minne av min mormor, morfar och alla andra människor som förlorat sin kamp mot cancern, även bära de för min farmor som snart vart sjuk i cancer i 3 år, och för alla andra personer runt om i världen som är sjuka

#135 - - CEZZii:

1. Det 5e huset i Sverige kommer byggas i Uppsala

2.http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leiaJag tycker hela kollektionen med smycken är fin, men det som är de fina med dem här smyckena är att det stödjer barncancer fonden! Jag skulle bära halsband bla till minne av min farfar som jag aldrig hann träffa, han dog i cancer några år innan jag föddes :(

#136 - - CEZZii:

1. Det 5e huset i Sverige kommer byggas i Uppsala

2.http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leiaJag tycker hela kollektionen med smycken är fin, men det som är de fina med dem här smyckena är att det stödjer barncancer fonden! Jag skulle bära halsband bla till minne av min farfar som jag aldrig hann träffa, han dog i cancer några år innan jag föddes :(

#137 - - Amanda:

5 huset ska byggas i Uppsala :)Litet med kedja! kram

#138 - - Jennie:

Hejsan! Huset kommer att byggas i uppsala och jag skulle vilja bära det flätade skinnarmbandet ur kollektionen. Jag vill bära detta silverhjärta för att det står för något så oerhört viktigt och för att jag vill vara med i kampen om ett bättre liv för alla barn!

#139 - - Emmie Andersdotter:

1. Det 5:e huset ska ligga i Uppsala.

2. Jag vill bära det lilla hjärtat med kedjan. Detta betyder mycket för mig om jag vann detta. det kommer påminna mig och alla andra mycket om alla de barnen som ständigt dör dag efter dag pga sjukdomar. Jag kan inte förstå hur man kan klara ett barns bortgång. Min familj betyder allt för mig och jag vet inte vad jag skulle gjort om jag förlorat dem. hjärtat blir en påminnelse om barnens kamp och deras kärlek. De är- och kommer alltid vara viktiga.

#140 - - Thia:

1. Det femte huset ska byggas i Uppsala

2. Om jag vinner skulle jag vilja ha "Silverhjärtat - bangle" för jag fullkomligen älskar både smycket och sloganen: Ibland balanserar vårt hjärta på lina.Både smycket och sloganen är skör liksom kärleken. Barn är det finaste och mest kärleksfulla som finns, det är därför det är så viktigt att donera pengar till denna forskning. Och det skulle betyda väldigt mycket för mig att ha något som representerar detta.

#141 - - Olivia:

De ska bygga nästa Ronald McDonald hus i Uppsala.Jag skulle gärna vilja bära en ring från By Leia för att visa mitt stöd till alla cancer drabbade barn. Barnen är vår framtid och jag vill gärna vara med i kampen mot cancer! (http://www.byleia.com/sv/product/52/Silverhjartat-TM-ring-square-by-leia?data-p-storlek=property__value_41)

#142 - - arnela:

1. Det femte huset ska byggas i Uppsala :)2. Om jag skulle vinna, så skulle jag vilja ha halsbandet "Silverhjärtat™" – litet med kedja. Jag älskar att ha simpla vackra halsband, och med den finaste tanken bakom halsbandet hade det varit en ära att vinna.

#143 - - Daniela:

Hejsvar 1: Uppsala

svar 2: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaJag skulle känna mig stolt att få bära ett "silverhjärta" för jag vet hur viktigt det är att med forskning och barncancerfonden ger pengar som är så viktiga. För sjuka barn är däremot så viktigt att få ha sin familj nära speciellt för att (förhoppningsvis) kunna bli friska så fort som möjligt. Att Ronald McDonald bygger dessa "hus" är OTROLIGT viktigt för de sjuka barnen och för de drabbade familjerna . :love:

Man förstår inte detta förrän man är i denna otroligt hemska och påfrestande situation....

#144 - - hanna sundin:

1. Det 5e huset ska byggas i det vackra Uppsala.

2. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha det här smycket: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leiaJag skulle bära det hjärtat för att påminna mig själv och så många andra om att ta vara på de människor som vi här nära medan vi kan.

De kan försvinna snabbare än vi tror. Och vi behöver dem mer än vi anar. Utan dom är vårt hjärta långt ifrån lika starkt som silver eller guld.

Den här hösten har varit tuff på cancerfronten. Tre stycken människor som funnits i mitt liv har gått bort pga den här hemska sjukdomen, varav en var en barndomskompis.

Av hela mitt hjärta,med lite hjälp av de här silverhjärtat, vill jag stötta barncancerfonden och deras arbete för cancer är en hemsk sjukdom, en av de värsta och jag önskar verkligen att det någon gång kommer finnas ett sätt att få den att försvinna eller åtminstone minska.

#145 - - Theresia:

Det ska byggas i Uppsala!

Jag vill bära silverhjärtat (litet med kedja) för att visa mitt stöd för både små och stora hjärtan. Cancer är något som ingen ska behöva drabbas av.

#146 - - Johanna:

I Uppsala.

Jag skulle vilja vinna http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia. För att jag älskar halsband och detta var så fint och så vill jag gärna bära något som stödjer något viktigt.

#147 - - Viveka:

Underbar tävling.

Huset ska byggas i Uppsala.

Har tittat på dessa smycken många gånger, det skulle kännas så underbart att få bära ett. Att veta att det går till ett otroligt viktigt ändamål som kan hjälpa många människor som är i min ålder. Det känns så overkligt att någon som är lika gammal som mig kan ha det så mycket annorlunda. Jag skulle vela bära detta hjärta för att visa mitt stöd och sända en tanke till alla de utsatta.

Helst av alla fina smycken skulle jag vela bära det stora silverhjärtat("Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia).

#148 - - Emma:

1. i Uppsala

2.Det är med stolthet jag skulle bära detta hjärta, och visa mitt stöd för alla som går igenom barncancerns oändliga smärta.http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia

#149 - - isabella aflaki:

Det femte huset kommer byggas i Uppsala.Jag vill vinna detta hjärtat för jag vet att de gjort en liten inverkan på att rädda svårt sjuka barn. Jag skulle därför bära detta fina halsband med stolthet då jag vet att de lilla hjärtat på mitt halsband har gjort en bra inverkan hos barn. En i min familj har själv drabbats av cancer och även dött, så därför vet jag hur hemskt det faktiskt varit för både mig och henne :(, usch cancer borde inte vara lagligt!!.

http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leia?data-p-storlek=property__value_36

Kram isabella :)

#150 - - J O H A N N A:

1. Det femte huset kommer att byggas i Uppsala.

http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

2. Jag skulle bära det med stolthet och med budskapet om hur viktigt det är att barn med cancer får bästa möjliga vård och omhändertagande! Barnen är vår framtid och bara tanken på att oskyldiga små liv kan drabbas av något så brutalt som cancer är ofattbar. Det får bara inte ske. Cancerforskningen är värd alla pengar i världen.

#151 - - sara:

Det femte ROnald McDonaldhuset ska byggas i uppsala.

Det är föresten en riktigt fin sak och jag hoppas att många hjälper till och skänker pengar till fonden. Det är en så otroligt viktig trygghet för ett barn att få ha sina föräldrar nära under en sån tuff tid som en sjukhusvistelse faktiskt innebär. Mina föräldrar fick bo på Ronald McDonaldhuset när blev sjuk och låg på Drottning silvias barnsjukhus i Göteborg. det var mer värt än något annat!Jag skulle vilja vinna "Silverhjärtat™ – litet med kedja, by leia" Det vill jag vinna för att kunna ge till min bästa vän Madelene i födelsedagspresent.

Hon förlorade sin mamma i lungcancer för 3 år sedan och jag vet att det inte går en dag utan att hon tänker på henne. Jag och Madelene bor idag ganska långt ifrån varandra och det gör mig ledsen att jag inte har kunnat finnas där för henne så som hon funnits där för mig när jag var sjuk.

Jag vill därför ge henne detta smycke. För att visa henne hur mycket hon betyder för mig.

#152 - - Amelie:

1. I Uppsala ska det nya Ronald mcdonaldhuset byggas.2. Jag hade önskat mig silverhjärtat, det stora i halsband. Dels för det är väldigt vackert med en tanke bakom och dels för att det skulle påminna mig varje dag om min son Colin som hade en stor Vsd. (hål i hjärtat) han föddes förtidigt i levde i nästan 5 månader med oss innan han avled på sjukhuset.

Under dessa månader bodde vi på RonaldMcDonaldhuset i Lund som var ett fantastiskt fint boende för oss föräldrar som hade sjuka barn.

Jag saknar honom så och han fattas oss varje dag och skulle vara otroligt stolt av att få bära ett sådant fint halsband som ett minne från en väldigt svår tid i mitt liv. Ingen förälder ska behöva begrava sitt barn, det är bara så fel det bara kan bli.

#153 - - thea:

1. I Uppsala.2. Jag hade önskat mig silverhjärtat, armband två skinnremmar i naturfärgen: http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia

För att jag själv jobbar på Mcdonalds och ofta förklarar för gäster som kommer in vad de röda bössorna med pengar är och vart pengarna går! Och med detta armband på mig kan jag även tipsa mina nära och kära om att köpa Silverhjärtat smycken och hjälpa till att samla in mer pengar till Ronald McDonalds barnfond.

#154 - - silaf:

1. i uppsala

2. det spelar ingen roll men om man måste välja ett så väljer jag nog http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia så jag kan få bära den överallt men finaste tanken bakom. håller tummarna.

#155 - - filippa:

1. I uppsala

2. Jag vill bära detta hjärta för att det först och främst är vackert men också för att jag vill stödja vår värld i ett hopp om att en dag bli kvitt all denna fruktansvärda cancer. http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

#156 - - Nathalie:

Det femte huset kommer byggas i Uppsala!Jag skulle vilja vinna detta: http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leiaSilverhjärtat representerar något som har ett väldigt bra syfte!

#157 - - f:

1. Det kommer att ligga i Uppsala

2. Jag tycker att buskapet är så otroligt vackert och jag hoppas att fler engagerar sig i välgörenhet för att kunna rädda liv!

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia är det jag helst skulle bära

#158 - - Dragana:

1. I Uppsala kommer det femte huset att byggas!2. Jag skulle vilja vinna: http://www.byleia.com/sv/product/53/Silverhjartat-TM-ring-round-by-leiaJag vill bära silverhjärtat för alla i min släkt som kämpar mot eller har redan gått bort av någon typ av cancer. Men också för min egen skull!Jag lider själv av en kronisk sjukdom, som aldrig kan botas och just nu har läkarna till och med svårt att lindra den. Jag bryter ihop i panik och ångest var och varannan dag, gråter och skriker för att det gör så ont i mig psykiskt. Ibland har jag svårt att hitta viljan till att leva när mitt liv innebär medicinering och blodprovtagningar på löpande band, för alltid...Jag finner styrka hos mig familj och en stödjande pojkvän och vänner, men i mitt hjärta har jag ett stort hål, precis som i silverhjärtat. Ångest gnager i mig över hur mitt liv plötsligt ändrades till det här.Låt mig vinna ett ofullständigt hjärta, för att förhoppnings kunna komplettera mitt.

#159 - - Astrid:

hej.

det femte Ronald McDonald huset byggs i uppsala med fem minuters gångavstånd till både akademiska sjukhuset och skandionkliniken.om jag ska välja så skulle jag nog vilja ha det här: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia halsbandet eftersom det går att ha hela tiden.jag brukar igentligen inte bära så mycket smycken, men skulle vara stolt över att bära det här. Min farfar är väldigt sjuk i cancer just nu, och kommer om vi har tur bara leva några dagar till. precis som mitt hjärta har "silverhjärtat" ett håll i sig, och det kommer alltid representera saknade och respekt för dom som har kämpat och dött i cancer och andra sjukdomar. även min extra pappa har varit svårt cancer sjuk, men han överlevde och jag hoppas att det nya huset kommer hjälpa många andra människor som är sjuka att överleva. Jag skulle vara stolt över att få bära "silverhjärtat" för att hedra allas kamp mot sjukdomar. jag vet att huset är menat för barn, och jag tycker det är väldigt bra, eftersom alla är värda en miljö där dom kan känna sig säkra och trygga.

#160 - - Lina:

Svar på frågan är: Uppsala

Vill vinna lilla silverhjärtat (http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia)Så fina smycken och för en så bra sak!!

#161 - - Anonym:

#162 - - Stephanie:

Det femte Ronald McDOnald huset ska byggas i Uppsala.Jag skulle vilja bära "Silverhjärtat™" – stort med kedja, som en påminnelse för de som gått bort i den hemska sjukdomen cancer. Men även som en påminnelse för den personen som kämpat sedan unga år och kommer få fortsätta med det resten av sitt liv. Hennes styrka är oändlig och inspirerande.

#163 - - hannah:

1. Uppsalamin kusin som är fyra fick cancer förra våren, vad mer behöver säga än att jag älskar han otroligt mycket och tycker de är jätte bra att anordnas såna här tävlingar."Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia

#164 - - Julia Stenlund:

Fråga ett: Huset ska byggas i Uppsala :)

Fråga två: Jag skulle helst vela ha "Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leiaJag tycker så synd om de som dör i sjukdomen och om de som förlorar sina nära :

#165 - - Olivia:

1)

Det kommer att byggas ett hus i uppsala! :)2)

Jag tänker på det nästan hela tiden, att alla inte har det lika bra ställt. Om ja hade chansen att göra någonting för att förhindra detta så skulle ja ta den chansen. Jag vill gärna ha ett hjärta så att de som går runt i sina nya fina kläder och färgat hår förstår hur vissa har det. Jag vill att de också ska känna medkänsla för alla andra barnen. Jag skulle jättegärna vilja bära ett halsband med ett silver hjärta.

Tack!

#166 - - Camilla:

1. Uppsala

2. http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia

(svart)Min mamma var nära att mista livet nyligen och det fick mig att stanna upp och tänka till. Det fick mig att inse hur oväntat plötsligt man kan mista någon man håller kär. Och hur viktigt det är med medicinsk forskning & läkarvård. Därför vill hjälpa till att sprida det fina budskapet med silverhjärtat. En, i mina ögon, vacker symbol för kärleken - både för de som fortfarande är i livet och för de som inte är det.

#167 - - JENNY:

Svar på fråga 1: Det femte Ronald McDonald huset ska byggas i Uppsala.

Svar på fråga 2: Jag vill gärna bära http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia för att visa mitt stöd till cancersjuka barn och deras familjer!

Styrkekramar!

#168 - - Lisbeth:

1. Det femte Ronald McDonald huset ska byggas i Uppsala

2. om jag vinner vill ha det lilla hjärtat med silver kedja

3. Man kan hjälpa på olika sätt. Mitt val av hjärta symboliserar för mig det lilla. Jag menar att man kan hjälpa genom att på olika sätt stötta barncancerfonden. I mitt liv och många andras liv finns ingen större ekonomisk möjlighet att skänka stora gåvor. Det här smycket skulle jag ha råd att köpa och bära stolt runt halsen Många bäckar små är ett fint talesätt att använda vid det här tillfället

#169 - - kerstin:

1. Uppsala

2. "Silverhjärtat™" – ring square, by leia vill jag vinna om jag vinner-

jag har länge velat bära dessa smycken men tyvärr har inte min ekonomi tillåtit det. Jag har nära och kära som gått bort i denna fruktansvärda sjukdom. Mina bästa vänners dotter fick leukemi som 9-åring. Det var fruktansvärt att se den lilla tjejen tappert kämpa mot det som angripit hennes kropp. Jag minns att jag alltid fanns där för mina vänner och att tiden var otroligt jobbig. Flickan klarade sig som tur var och är idag 19 år. Den tiden vill jag inte åter uppleva.

#170 - - Jeppe:

Hej!

Svaren lyder som följer;

1. Ronald McDonald huset ska ligga i Uppsala.

2. Jag önskar vinna "Silverhjärtat" – litet med kedja, 50 cm. länk.

Jag tycker försäljningen har ett gott GOTT SYFTE och jag önskar smycket för att ge det till Mamma i julklapp, för att hon behöver lite glädje och för att hon är VÄRD det, helt enkelt.

Tack och hej! :)/Jeppe

#171 - - Jessica :) <3:

Underbar fantastisk tävling som betyder enormt för mig.

1)Det 5:e huset kommer ligga i Uppsala

2) Om jag skulle få den enorma lyckan att vinna skulle jag vilja vinna detta : http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_29Om jag skulle vinna skulle de betyda något enormt för mig, då jag skälv för ungefär 10 årsedan (då var jag 5 år) förlorade min allra bästa kompis i som då hade kämpat tappert under 1 år emot hjärntumören. Tyvärr vann inte hon kampen men hon var alltid glad och jag minns henne tydligt som en av de underbaraste och gladaste 5åringar jag har mött. Saknaden av henne är enorm och det känns som ett tomrum i mig som saknas varje dag, men jag vet att hon där uppe på molnen tittar ner och njuter utav att se mig kunna skratta och "leva livet" trotts att hon lämnade oss alldeles förtidigt. För några månader sen möttes jag även utav de chockartade beskedet av en utav mina nuvarande bästavänner att hennes lillebror hade fått beskedet hjärntumör. Minne och saknaden kom som en våg över mig, men han ska klara det här det finns inget annat alternativ.

Forskningen de senaste 10 åren efter min bästaväns bortgång har gått betydligt framåt och det är betydligt fler barn och ungdomar som överlever kampen. Dock gör tyvärr inte alla det. Jag skänker ofta pengar till barncacerfonden och när jag fick syn på denna underbara tävlingen är det en självklarhet att deltaga och kunna sprida fakta kring barncancer och samla in mer pengar genom att sprida dessa fantastiska smycken bland människor.

Efter allt jag har gått igenom har jag länge letat efter en symbol att kunna bära för att alltid känna min bästaväns närvaro men inte hittat det där perfekta men detta känns som att med hjärtat runt halsen kommer hon alltid finnas där!Kram

#172 - - Karin:

1. Det huset kommer byggas i Uppsala.

2. Jag önskar mig och håller tummarna för silverhjärtat ring square. Jag vill bära det för att min allra bästa vän gått igenom för mycket i sitt liv. Jag vill stödja och visa att jag bryr mig. Inte förrän man upplevt det själv eller haft någon i sin omgivning som gått igenom något liknande förstår man hur mycket sorg det skapar. Jag vill visa vad jag stödjer.<3

#173 - - Karolina Reit:

1. Huset kommer att ligga på fem minuters gångavstånd från Akademiska sjukhuset och den nya Skandionkliniken. Målet är att invigningen av Huset sker samma år som Skandionkliniken öppnas.

2. Jag vill bära ringen; http://www.byleia.com/sv/product/53/Silverhjartat-TM-ring-round-by-leia.

När jag var bara ett år skildes mina föräldrar och jag och mamma bodde själva den mesta tiden. Oftast när mamma behövde arbeta var jag hemma hos mormor och morfar, och eftersom mormor jobbade på den tiden var det bara jag och morfar för oss själva på dagarna. Därför har han blivit extra speciell för mig, har alltid varit morfars lilla flicka liksom.I somras gick han bort i canser, det var andra gången han hade cancer för han hade klarat sig ur prostatacancer första gången för några år sen, men förra året hade det spridit sig upp i lungorna, halsen och ändå upp till hjärnan. Det var smärtfullt att se morfar tyna bort och bli ett litet barn igen. Därför vill jag visa att jag bryr mig och vill hjälpa. Det är svårt när man är student och har inga pengar till att skänka men med silverhjärtat kan man visa det ändå. Jag har redan en ring som jag fått av min farmor på lillfingret, en av de bästa människor som finns. Och då skulle den här ringen bli morfars, och den skulle få sitta på fingret bredvid.Det är alldeles för många man vet som får cancer och jag tycker det är så hemskt just för att det smyger sig på och långsamt bryter ner.

Ett barn ska inte behöva ligga på ett sjukhus, man vet ju själv hur jobbigt det bara är att besöka ett.

#174 - - Amanda:

1) Femte planeras i Uppsala

2) Silverhjärta, litet med kedja. Vill på något sätt alltid hålla det nära runt halsen.Min släkt har haft en rad sjukdomar där man stått bredvid och hoppats på det bästa. Cancer har också vart en del, speciellt utav en person. Han klarade sig men är trots detta inte helt frisk. På något sätt är jag rädd för vad som kan hända om ytterligare en tid. Jag vill nu stödja, och visa att jag gör det! På så vis kanske jag kan inspirera andra att göra likadant!

#175 - - Elin:

1. I uppsala :)

2. "Silverhjärtat™" – stort med kedja

#176 - - Maria:

Uppsala ska Ronald McDonaldhuset ligga.Jag vill att halsbandet med det stora silverhjärtat ska bli mitt. Jag hade mer än gärna burit det, men det jag vill allra mest är att min bästa vän ska få bära det! Jag vet att det för henne skulle symbolisera styrka, kärlek och som en ständig påminnelse om hur skört livet kan vara och att man ska uppskatta alla livets små och stora ögonblick. Hon om någon vet nånting om alla de sakerna!

#177 - - Marie:

Jag förlorade min Pappa i cancer när jag var 11 år och saknade efter honom är enormt stor! Men jag tror fortfarande det finns hopp om vi jobbar tillsammans kan vi en vacker dag besegra cancern, en gång för alla!Fråga 1: Det 5:e huset ska ligga i Uppsala.

Fråga 2: Jag skulle jättegärna bära det lilla hjärtat runt halsen varje dag Och hjärtat skulle för mig symbolisera min älskade pappa!

#178 - - Elin:

Svar: Uppsala

om jag van skulle jag vilja ha detta http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia,Om jag vann det skulle jag ge det till min mor efter som det har så djup mening med det och min mamma är mitt allt och förtjänar det bästa

#179 - - Camilla:

Jag vill va med och tävla :)

Huset ska ligga i Uppsala

Om jag vinner vill jag ha "Silverhjärta litet med kedja". Skulle va en fin examenspresent till mig själv :)

#180 - - Cassandra:

I Uppsala ska dom bygga.

Jag vill vinna Litet hjärta med kedja!

:)

#181 - - linnea:1.det ska ligga i uppsala.

2.det skulle vara så fint att få gå runt med de hjärtat runt halsen och dela med sig av budskapet varje gång någon frågar om vad hålet i hjärtat betyder.. jag hoppas verkligen att jag får vara en av dom som kommer få dela med mig av detta budskapet. Tillsammans kämpar vi emot cancer för att hålla kvar våra nära och kära!

jag vill jätte gärna vinna "Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leiaKRam Linnea!

#182 - - Fanny:

1. Uppsala

2. Smyckena är så fruktansvärt fina, och man gör något bra. Man stödjer barncancerfonden, och att ha ett smycke som liksom stödjer det, och att alla ser att man har gjort något sånt känns bra. Och jag skulle vilja vinna; Silverhjärtat stort med skinnrem.

http://www.byleia.com/sv/product/48/Silverhjartat-TM-stort-med-skinnrem-by-leia

#183 - - Viktoria:

Ett helt fantastiskt hjärta - både designmässigt & tankemässigt! Jag skulle såå gärna bära detta halsband med stolthet runt min hals!

1) Det femte huset ska byggas i Uppsala!

2) Jag önskar ett stort eller litet Silverhjärta,

tänk vad många barn & familjer som får utstå smärta!

Tillsammans arbetar Barncancerfonden & Ronald McDonald barnfond,

allt för att underlätta & förhoppningsvis skapa drömtillstånd.

Jag med stolthet detta hjärta skulle bära,

för att tänka på, hedra samt hjälpa nära & kära!#184 - - Maya Fassihi:

1. det femte huset kommer att byggas i uppsala :)

2. Jag skulle vilja ha "Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia.jag vill bära det hjärtat för att stödja och hedra alla som gått bort. Ingen i min släkt eller någon som känner har gått bort tack vare någon sjukdom, och det är jag väldigt tacksam över. men jag vill kunna stödja alla andra som har cancer.

#185 - - Emilia:

1. Uppsala

2. Silverhjärtat-stor med kedja skulle jag vilja ha om jag vann. http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leiaJag besökte Afrika för två år sedan och det har lämnat djupa spår i mig. Det går inte en dag utan att jag tänker på barnen i Sudan (där jag hälsade på). Tänk vad mycket vi tar för givet, och allt vi gnäller på när vi egentligen har det så bra. Barnen därborta är drabbade av sjukdomar och fattigdom. När jag kom tillbaka till Sverige insåg jag hur bra vi har det, vi har bra tillgång till sjukvård, vi har bra vägar och rent vatten att dricka. Det är nog något man måste se och uppleva med egna ögon för att förstå. Det har gett mig en helt annan syn på livet. Genom att ha hjärtat runt halsen skulle den förevigt symbolisera min tid jag upplevde i Afrika.Kram

Emilia

#186 - - Lisa:

1. Det femte huset kommer byggas i Uppsala!

2. Jag vill ha halsbandet med det stora Silverhjärtat om jag vinner.Det skulle kännas viktigt att bära halsbandet, att sprida budskapet om att man kan hjälpa på det här sättet, det blir en påminnelse varje dag man tar på sig halsbandet att man kan hjälpa, och att ingenting är hopplöst eller omöjligt även om man är sjuk. Jag vet själv hur det är att leva med en kronisk sjukdom, och det är ett hopp i sig att se hjärtat - och påminna sig själv att även om det finns ett hål i hjärtat så betyder det inte att kärleken och hoppet rinner ut, det fylls istället!

#187 - - Jennifer:

1. Det planeras att byggas i Uppsala.

2. http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia?data-p-property_7=property__value_20Jag skulle vilja vinna denna tävling för att kunna visa mitt stöd till alla som har eller har genom gått cancer. Om jag har turen att vinna denna tävling har jag chans att visa mitt stöd varje dag genom att bära detta smycke!

#188 - - Paulina:

1. Uppsala

2. Jag skulle vilja vinna http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_28Hålet i hjärtat vill jag fylla med kärlek. Kärlek gör en varm och glad medan saknad bara får en att känna sig tom.Min kärlek går till min mormor i cancer, min familj, min släkt, mina vänner och alla de som står mig nära. Den går även inte bara till barn i cancer, utan till ALLA som har blivit drabbade av någon hemsk sjukdom. Att bära hjärtat är som en symbol att jag supportar Barncancerfonden och Ronald Mcdonalds hus arbete.Jag vill som så många andra att hålet i hjärtat alltid är fyllt med kärlek och det aldrig förvandlas till en stor tom saknad som så många andra redan fått uppleva.

#189 - - Tarja:

1. Uppsala

2. Silverhjärtat med flätat skinnarmband http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia .

Jag skulle bära det till minne av alla små änglar som förlorat kampen mot cancer. Är bekant med en åtta-årig tjej som kämpat och vunnit mot neuroblastom och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon får förbli frisk!

#190 - - ann-eli lindblom:

1.Det ska byggas i Uppsala.

2. Jag önskar det stora "silverhjärtat".Det skulle vara en ära att bära denna vackra kollektion,o visa att man bryr sig.

Vi känner alla någon som är eller har varit sjuk i cancer eller någon annan allvarlig sjukdom,och att visa att vi bryr oss är det bästa vi kan göra.

Sen så blir man glad av att bara titta på dessa söta smycken så de kan inte bli bättre,förutom att vi löste cancerns gåta ,men där är vi inte ÄN.

#191 - - Elina:

1. Det femte Ronald McDonaldhuset kommer byggas i Uppsala.

2. Jag vill vinna "Silverhjärtat™" – ring square, by leia. Underbart fint smycke precis i min smak. Och det bästa av allt är ju att det hjälper människor och att jag kan visa mitt stöd genom att använda det. Min bästa väns mamma dog av leukemi för 3 år sedan. Jag hann aldrig träffa henne eftersom det var precis i början av vår vänskap, men alla som pratat om henne har sagt vilken underbar människa hon var. Jag har försökt att finnas där för min vän, alltid, och stötta honom. För det finns ingen i världen som är bättre än vad han är. Det är svårt att vara en utomstående och se personer man älskar känna sådan sorg och saknad. Jag vill vinna detta smycke så jag för alltid kan komma ihåg att hjälpa andra människor och att hålet i hjärtat som är fyllt av sorg och saknad kan fyllas med kärlek och hopp.

#192 - - Abrar:

Uppsala

http://www.byleia.com/sv/product/52/Silverhjartat-TM-ring-square-by-leia?data-p-storlek=property__value_39

Hoppas de får in mycket pengar och jag ska bära det som ett minne till alla barn som bara har levt några år pga cancer

#193 - - Emma W:

Jätte fin tävling! Om jag inte vinner ska jag köpa silverhjärtat till mig själv och mina syskon i julklapp ♥1. Det nya Ronald McDonaldhuset ska byggas i Uppsala!2. Om jag vann skulle jag vilja ha "Silverhjärtat™" litet med kedja och jag skulle bära det med stolthet. I min släkt är det fler till antalet som gått bort i cancer än som finns kvar, tack och lov har ingen fått cancer som barn och det är ju för alla de mest otänkbara och orättvisaste som finns i vår värld. Barn som ska behöva lida och inte får en chans att leva sitt liv fullt ut. Och jag kan inte tänka mig smärtan familjerna som förlorar ett barn eller syskon upplever. I hedrande minne för alla barn som dött i cancer vill jag bära hjärtat!

#194 - - AliciaWilking:

1. huset kommer byggas i Uppsala.

2. jag skulle vilja bära det här hjärtat:http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia för min bästa vän som dog i cancer när jag var liten.

#195 - - Sara:

Huset komemr byggas i Uppsala,

Jag skulle vilja bära "Silverhjärtat™" – flätat skinnarmband, by leia,

för barnens skull. Det ska räcka som anledning. För alla barnens skull. Kärlek. Hopp. Glädje. Allt som barn ger oss. Allt är för barnens skull.

#196 - - Yasmina:

Svar: Uppsala!

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

Varför jag vill bära silverhjärtat? Jo, inte bara för att det är ett vackert smycke. Silverhjärtat representerar så mycket mer, och har en sån stor innebörd. Jag vill göra min del i det här, genom att bära det. Jag vill också bära till minne av alla som förlorat kampen mot cancer.#197 - - pessys:

Fråga 1. Uppsala

Fråga 2. Alla var verkligen jättefina men jag älskar enkelheten i det stela bangle armbandet.

Jag skulle tycka det var en ära att bära de fina armbandet pga dess budskap! Ett hopp och värme på samma gång. Man kan kolla på armbandet när man känner att allt är jobbigt och tänka - jag är fortfarande frisk. Det finns de som lider av svår cancer medans man själv sitter och gruvar sig för ett svårt matteprov. Armbandet skulle ge styrka

#198 - - andrea annas:

Det femte fina huset kommer att ligga i Uppsala :) Om jag vann så skulle jag vilja ha ''stort med kedja'', det är verkligen jättefin och jag gillar det jätte mycket ! Jag skulle verkligen bära halsbandet med stolthet ! Det skulle vara början på ett nytt kapitel i mitt liv. Jag vill bli en bättre människa. Sluta tänka på mig själv hela tiden och hjälpa andra människor. Börja ge en liten summa i månaden till någon räddningsgrej, t.ex. barncancerfonden. Jag ska bära halsbandet och visa att jag bryr mig och berätta för andra om halsbandet. Min farfar gick bort i cancer med och skulle göra vad som helst för att träffa honom. Tänk då att förlora sitt egna lilla barn. Han eller hon har ju inte ens börjat att leva sitt liv knappt. Jag är själv bara en 14 årig liten flicka och har inte fått uppleva så många saker i mitt liv än. Det är så hemskt ! Inget barn ska få vara med om det här, inte en vuxen heller ! Jag ska ta med halsbandet vart jag än går och vårda det väl, bara jag får visa att jag verkligen bryr mig. Hoppas du har det bra och får en riktigt bra jul ! Stora kramar !

#199 - - Lisa:

Svaret är Uppsala.Jag skulle vilja vinna detta hjärta: http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia. Det skulle jag ge till min kompis vars pojkväns cancer just har kommit tillbaka. Hon är världens bästa och ställer alltid upp, ni vill jag göra något fint för henne!

#200 - - rebecca:

1. huset ska byggas i uppsala.

2. Jag vill vinna armbandet du har! Ingen i min närhet har nånsin gått bort i denhär hemska sjukdomen, som tur är. Men varje gång jag hör någon som har gått bort, blir jag lika ledsen som om det vore nån jag kände! och jag vill hjälpa till! nu skulle jag ju inte hjälpa till med pengar till detta smycke om jag vann, men jag skulle bära den med stolthet! jag är blivande frisör och har många kunder, så dom ser detta armband, och jag kan ge förslag på vad man kan göra för att hjälpa till! och det är så svårt att ha pengar som stutent till att kunna köpa något så dyrt, men småsaker kan man hjälpa med. Men om jag vann skulle det vara början till något stort för mig, jag skulle sprida detta med mitt hjärta- och mitt silverhjärta <3

#201 - - Daniela:

1. Uppsala.

2. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha "Silverhjärtat" så att så mycket som möjligt går till insamlingen.(http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia).Jag själv har inte haft cancer och jag känner inte heller nån som har/haft cancer men jag vill ändå visa mitt stöd åt alla fina människor som haft oturen att vara med om sjukdomen. Det skulle också kännas bra att få berätta åt folk var dem kan få tag på smycket och på samma gång donera pengar till insamlingen.

#202 - - Emma:

Hej!1. Det femte huset ska byggas i Uppsala

2.Jag skulle vilja vinna: http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia. Den skulle påminna mig, och andra, om vad som händer i världen, så vi kan skänka en tanke till dem som drabbats.

#203 - - Elin:

Det femte huset kommer ligga i Uppsala, vilket också var platsen som min syster år 2005 behandlades för skelettcancer på avdelning 95A. Staden har kommit att betyda mycket för mig i och med att jag tillbringade ett helt år utav min tid i psyket i uppsala, medans jag fysiskt var i en annan stad. Just nu så har jag hope halsbandet som har hängt runt min hals sedan julen 2005 som jag fick det, även samma dag som min syster blev utan behandling. För henne gick det bra efter omständigheterna. Jag skulle bära halsbandet Silverhjärtat – litet med kedja, med stolthet och glädje, för att just jag kan hjälpa andra som tråkigt nog hemnat i denna situation. Nu har det gått flera år och jag har fått mina funderingar på att börja föreläsa om syskons situation när ett syskon får cancer som jag även gjorde till mit slutarbete i gymnasiet.

#204 - - Amanda Derksen:

1. Huset ska byggas i Uppsala.2. Anledningen till att jag vill bära ett litet silverhjärta är mycket stor. Sommaren 2010 fick min älskade vackraste systerdotter Elsa, 3 1/2 år gammal diagnosen Akut Myeloisk Leukemi (AML). Hon gick bort för precis en månad sedan, 11/11/11, hemma i soffan omringad av alla vi som älskar henne så mycket. Hon skulle fylla fem år den 26/12, nu är det bara hennes tvilling Tyra som får fira sin födelsedag. Livet har aldrig varit så tomt som nu.. <3Lite utav hennes historia nedan om någon vill läsa mer;Elsa kämpade hårt och svarade väldigt bra på sina första behandlingar, hon började bli bättre. Hennes hår började växa tillbaka och hon fick spendera mycket tid hemma med familjen.Sedan kom ett stort bakslag, Elsa fick återfall våren 2011. "Elakingarna" hade ökat och man planerade för en benmärgstransplantation. I april kom även besked om en ny diagnos, MDS.Elsa fick en femdagarskur med olika cytostatika för att förbereda sig för transplantationen som skulle ske i maj-juni. Hon fick då en infektion och hennes värden var för låga för en transplantation. Men Elsa kämpade vidare, lilla Tigern.I juli fick vi besked om att cancern tagit överhanden och den enda chansen för en transplantation var en sista kur med mycket starka cellgifter. En otroligt tuff behandling för lilla Elsa. Svarade hon inte på denna behandling fanns inget mer att göra.Men.. Det gjorde hon! Hoppet fullkomligt sprudlade i våra kroppar. Den 5:e augusti skulle det ske, stamcellstransplantation!Elsa fick efter transplantationen ligga på isolering i åtta veckor. Vi räknade ut att sedan april hade Elsa m. familj bara varit hemma i sammanlagt två veckor.. Det var en tuff tid men kämparglöden fanns alltid hos Elsis, med sitt nästan konstanta leende på läpparna. Hon fick många svåra komplikationer men blev tillsut utskriven (!!) och fick komma hem.Vi var utom oss av glädje!! Men längst in i oss alla fanns en oro av att elakingarna skulle komma tillbaka, det fanns inga garantier..Och så blev det också..Efter tre fantastiska veckor hemma med familjen kom beskedet, den 19 oktober 2011, att Elsa inte skulle klara sin kamp.Jag, Moster Manda, fick privilegiet att vara hos Elsa under hela hennes sista tid. Jag har alltid känt att jag haft ett speciellt band med henne. Jag har samma band med hennes tvillingsyster, Tyra.Vi gjorde massor med roliga saker, resa till kolmården bland annat. Elsa fick bada, det bästa hon vet, i en pool för första gången sen sjukdomen. Hon sa "Det här va den bästa dagen i mitt liv!"Hon hade många fina dagar och det var svårt att förstå att denna lilla flicka som sprang runt och dansade och sjöng, snart inte skulle finnas kvar hos oss. Jag förstår det fortfarande inte.Kl 15.20 den 11 november, en månad sedan idag, somnade våran fina, tappra tiger in hemma i soffan omgiven av familj och vänner. Vi hade en fantastiskt fin begravning förra veckan med massor av fina blommor och fin musik som hon skulle älskat.Här sitter jag och skriver och kan fortfarande inte riktigt greppa det, är hon verkligen borta? Elsa, min kämpe, med sitt underbara leende, och glöden i ögonen som aldrig försvann. Trots benmärgsprov, cellgifter, rullstolar och syrebrist. Du gav oss så mycket glädje på så kort tid. Lärde mig vad livet verkligen är värt.Jag vill bära det halsbandet med det lilla silverhjärtat, för att hedra min lilla Tiger. Och även Tyra, som förlorat sin tvilling, sin syster, sin bästa vän och lekkamrat. Tyra som sa "Elsa är på sjukhuset för doktorn ska ta bort baseluskan i Elsas ben". Och självklart vill jag hedra min fina familj som alla varit så starka genom denna tid.Jag vill titta på detta hjärta och påminna mig om underbara Elsa med sitt underbara leende och försöka sprida all den glädje som hon gav mig.Vi står vid den fjärde stolen..För att läsa mer om Elsa kan du gå in på hennes insamling; http://www.barncancerfonden.se/7528Tack. <3

Till top