Stänkskydd i emalj

Shopping / Permalink / 3
Fick ett mail i inboxen som fick mig att haja till. Det är en ny produkt som är enkel, snygg och multifunktionell - stänkskydd i emalj. Jag är så evinnerligt trött på slabbiga fogar och gillar inte att städa så detta vore kanske något för mig. Finns i flera färger men jag hade personligen föredragit skyddet i vitt eller glasgrönt. Går också både att skriva och fästa magneter på. Fint!

Bild: Enamello

Fiffigt tips

/ Permalink / 8
I somras köpte jag på mig en ljusslinga från Granit som jag spanat på en längre tid att hänga ute på balkongen. Jag gillar som vanligt det enkla uttrycket och de nakna glödlamporna. Fasar för den dagen då de vanliga glödlamporna inte går att få tag på längre.

Redan nu är ju de frostade och 60 Watts lamporna förbjudna att sälja. Hujaligen! Häromdagen fick jag syn på en fiffig lösning med samma ljusslinga fastän ni i hemsnickrad lampform. Fint eller hur? Och ta en titt på väggen bakom. Minsann är det inte posters uppsatta med den efterlysta washitejpen jag skrev om häromdagen.
Bild: Via DesignSponge


Beslutsvånda och efterlysning

Nästan allt / Permalink / 9
Ni som följer min blogg vet att jag i somras flyttade till en i stort sett nyproducerad lägenhet. Ljust och fräscht är bara förnamnet. Och nytt. Och vitt.

Två månader senare har beslutsångesten infunnit sig och jag kan inte bestämma mig för vilka tapeter jag ska sätta upp på väl valda ställen. Tills den berömda poletten dimper ner tänker jag ge mig på en konstnärlig lösning likt den på bilden. Bilden som jag för övrigt inte hittar ursprunget på just nu. Det behövs tydligen fler än en polett ;-)

Så nu till min fråga. Var hittar jag svart tejp liknande maskeringstejp? Tror att den till och med kallas japansk tejp...Vet du så skriv gärna en kommentar.

Till top