Fiffigt tips

/ Permalink / 8
I somras köpte jag på mig en ljusslinga från Granit som jag spanat på en längre tid att hänga ute på balkongen. Jag gillar som vanligt det enkla uttrycket och de nakna glödlamporna. Fasar för den dagen då de vanliga glödlamporna inte går att få tag på längre.

Redan nu är ju de frostade och 60 Watts lamporna förbjudna att sälja. Hujaligen! Häromdagen fick jag syn på en fiffig lösning med samma ljusslinga fastän ni i hemsnickrad lampform. Fint eller hur? Och ta en titt på väggen bakom. Minsann är det inte posters uppsatta med den efterlysta washitejpen jag skrev om häromdagen.
Bild: Via DesignSponge


#1 - - InneoUte-Malin:

Riktigt riktigt snyggt!

#2 - - Frida:

Snyggt. Har själv sneglat på Granit-sladden och undrat vad man kan göra med den.En annan sak. Vill inte göra reklam. Bara berätta att du som bloggare nu kan ansöka om subventionerat boende (med samma förutsättningar som de pressnätter/det presspris som erbjuds journalister) i ett speciellt rum på Scandic Grand Central från och med 1 oktober: http://trendenser.se/2011/september/scandic-bloggers-inn.html Slut på meddelande.

#3 - - Nilla:

Gillar!

#4 - - Sofia:

Kanonbra idé! Har funderat över något liknande men detta var en kanonlösning och mycket enklare än vad jag hade i tankarna =)

#5 - - Erica - b a g [ e r i c a ]:

kul idé! på sommaren kan den hänga ute på altanen och när den säsongen är över så är den ju även lika snygg inne!

#6 - - Helena:

Kul idé! Jag har också den där ljusslingan hemma. Och jag har precis beställt en packe washi-tejp, min första laddning. Sedan ska här pysslas! :-)Vilken inspirerande blogg du har!

#7 - - Linda:

Inovativt! :o)

#8 - - S:

smart ide :D

Till top