Fiffig hallförvaring

Smart storage / Permalink / 2

Har ni sett en så snygg och fiffig hallmöbel? Något liknande skulle jag kunna tänka mig att ha själv. Säljs av det tyska företaget Vanpey. Osäkert om de har återförsäljare i Sverige. Tipsa gärna om du vet!

Bild: Pressbilld Vanpey

Hemmariket gästbloggar på Formex

Formex / Permalink / 1
Den stora svenska inrednings- och inköpsmässan för fackfolk Formex öppnar sina portar kommande torsdag och jag skall tillsammans med nio andra duktiga bloggerskor rapportera direkt från mässan via Formex egna blogg. Du kommer också att hitta samma inlägg här.

Är det något särskilt du undrar över eller vill att jag spanar in åt dig så skriv bara en kommentar på det här inlägget så ska jag försöka göra mitt bästa och leta upp det åt dig.

De andra som gästbloggar är:

Hemtrender www.hemtrender.blogg.se
Purple area www.purplearea.blogspot.com
Room & Serve www.roomservice.blogg.se
Fröken Kumlin www.frokenkumlin.se
Its a House www.itsahouse.blogspot.com
Ica carlsson www.icacarlsson.se
Me and Alice http://meandalice.blogspot.com
Blogg by Maliin Stoor www.qreate.se
Too much inspiration www.toomuchinspiration.blogspot.comMässdax

Trendigt / Permalink / 1
Den här tiden på året är inspirationstid för inköpare, inredare, stylister och fotografer. Mässor, pressinbjudningar och andra events avlöser varandra. I går öppnade den största skandinaviska inköpsmässan Formland sina portar och i nästa torsdag är det dags för Formexmässa i Stockholm. I år kommer jag tillsammans med nio andra bloggar att blogga på Formex egna blogg. Mer information om detta kommer i veckan.

I samband med mässorna brukar det också delas ut en hel del designpriser i olika kategorier.
Nedan ser du de produkter som nominerades till "Formland design award" i år. Jag fastnade själv för den fiffiga ljuskuben "qb light" av Morten Lassen men vann gjorde de vita kopparna med kulört insida "Taste" av Rikke Hagen för CasiCasi. De andra nominerade produkterna var den funktionella (och snygga) vispen "Beater Piskeris av Ding för Normann Copenhagen och dekorativa trähus i miniformat "Arch:you" av Anne Boysen Lorenzen för Applicata APS.

Bilder: Lånade från Formlands sida


Till top