Såklart behövs det snygga ben

Nästan allt / Permalink / 2
Häromdagen när jag bläddrade högen av inredningsmagasin som låg på "hold" på grund av den senaste tidens något fullspäckade schema fastnade ögonen på dessa. Specialdesignade och enligt mig betydligt snyggare benen som passar till Ikeas soffor och sängar. Genialt! Såklart behövs det snygga ben! Soff- och sängben!

Bild: Pressbild Prettypegs


The more the merrier

Gröna fingrar / Permalink / 3
Här kommer ett fint tips till dig som har miljaders med olikformade glasvaser och tillbringare i skåpen. Vill du göra ett effektfullt arrangemang eller varför inte en vårdukning så använd allihop på en gång. Trodde aldrig jag skulle säga det men här är det "the more the merrier" som gäller.

Det blir fantastiska skuggspel och effekter. Jag lovar.

Bild: Egen med mobilkamera


Våfflor och löparskor

/ Permalink / 1
Och jag som lovade er balkonginspiration...

Sanningen är att Stockholm har bjudit på det finaste vårvädret i mannaminne (tja nåja) och det i kombination med den officiella våffeldagen, vilket har lockat mer än att hänga framför datorn.

Dessutom har jag avverkat årets första hela löparmil på Premiärmilen som gick av stapeln tidigare i dag. Och det gick som en dans i mina mått mätt ,med milen på 01.01.33.Men fortsätt håll utkik för balkonginspiration blir det! Vilken dag som helst nu! Håll bara tummarna får lite snålare vädergudar och en lugn jobbvecka.


Till top