Formforum på Kosta Boda

Nästan allt / Permalink / 0
Ovan: Proffsslipade glasskulpturer. Respekt!
 
Ovan: Glödhett!
 
Ovan: Det är en konst att slipa glas!
 
 
Bilder: Egna
 
Tillsammans med ett trettiotal andra bloggare/stylister/pressmänniskor befinner jag mig i dag och i morgon på bloggträff i Kosta Boda. Som vanligt otroligt inspirerande och härligt att träffa alla kreativa människor och utbyta både tips, ideér och tankar!  På bilderna ovan ser ni bland annat Henrick och Stina i full färd med att slipa och designa sina egna glassmycken!
 
På programmet stod även vinprovning med duktiga Erika Lagerbielke som lärde mig att glasets storlek och form VISST har betydelse, en inspirerande trendföreläsning av Per Nimér från Nordsjö Idé och Design, ett besök på Stockholm Designs nya glashytta "Vet Hut" i Boda och mycket mycket mer. Fler fina bilder och inlägg från eventet hittar ni bland annat här Allt om Bostad, Add Siplicity, By Emma, Fixa & Dona, Fröken Kumlin, Hemtrender, Ica Carlsson, Inredningshjälpen, Nancy & I, Linda, Room by Sofi, Kråks Stuga och Sofia. Har jag missat någon så hojta till!
 
 
 

Fin installation med vanliga skrivbordslampor!

Nästan allt / Permalink / 0

 
 Bild: Egen från mitt Instagram konto
 
Häromdagen besökte jag Sollentuna centrum och tog en "Tomtelatte" eller rättare sagt latte med kanel och kardemumma på Espresso House. Den här fina installationen är faktiskt något som man ser oftare och oftare i olika inredningsreportage. Med några enkla skrivbordslampor kan man punktbelysa en vägg eller som här en rumsavdelande spalje på ett effektivt och funktionellt sätt. Värd att spara i inspirationsmappen!
 

Tillbaka i bloggvärlden

Nästan allt / Permalink / 2
Kort och gott. Tillbaka. Som jag har längtat. Hoppas att du längtat lika mycket!
 
I vinter kommer du som gillar min blogg att kunna kika in här för att som vanligt hitta trender, finurliga inredningslösningar, smarta shoppingtips och annat vi inredningsintresserade gillar. Lite annorlunda kommer bloggen att bli med inslag av hotell- och restaurangkoncept och livsstilstrender m.m. Och alldeles snart ett nytt utseende.
 
Redan till helgen är jag inbjuden att delta i en bloggträff arrangerad av reklambyrån Milk i samarbete med TrendenserKosta Bodas Art hotell. Och innan dess kommer jag att ta en snabb tur ner till den danska huvudstaden för att titta på ett nytt eventuellt samarbete med ett innovativt företag. 
 
Mer om detta här på bloggen så följ med.
 
Bild: Glasbaren på Kosta Boda Art hotell (pressbild)
 
 
Till top