Paola Lenti i Milano

Nästan allt / Permalink / 0
 Bild: Egen
 
Häromveckan besökte jag tillsammans med Susann (Purple Area) den årliga möbelmässan i Milano som är platsen att vara på om man söker inspiration och längtar efter att titta på de nya trenderna. Förutom på själva mässområdet visas mycket nytt på ett stort antal lokaler runt om i och utanför staden.
 
Just denna bild kommer från ett alldeles fantastiskt showroom av Paola Lenti tillfälligt uppbyggt i ett gammalt kloster. Och faktiskt. Vi träffade på de svenska agenterna av produkterna som intygade att alla produkter tål att stå ute i vårt svenska klimat.

Balkonglåda som sköter sig själv

Gröna fingrar, Nästan allt / balkonglåda, självvattnande / Permalink / 0
Helgen i Stockholm har varit fantastisk med gassande sol. Visst blåser det fortfarande lite kyliga vindar men man känner ändå att det är vår på gång. Äntligen!
 
Vi firade det hela med en shoppingrunda på ett av de större byggvaruhusen och bland annat fick ett par självvattnande balkongkrukor följa med hem. Planterade dem med enkel murgröna och håller nu tummarna för att de sköter sig i princip själva. Har du provat det själv tidigare? Skriv gärna en kommentar!
 
Bild: Egen
 
 

Inte vad var det jag sa....

Nästan allt / Permalink / 0
Men nästan. Det kliar lite i bloggfingararna att dra igång igen och så fick jag syn på den här bilden. Precis som många andra så gillar jag att ha lite rätt. Kom ni i håg vad jag skrev i december?  Och vad skådar mitt norra öga om inte självaste Jonna Franssons affisch i Boråstapeters senaste snygga stylingbilder på den nya kollektionen Mineral med enfärgade tapeter.
 
Bild:Boråstapeter
 
 

 Affischen visas och för sig tillsammans med den otäcka (ursäkta) aprikosa tonen som är så rätt just nu men som jag personligen förknippar med sunkiga 90 talspizzerior. Men helheten är fin!

 
Till top