Hej och välkommen 2015!

Året har rivstartat och det är knappt att jag själv hinner med. Många av de stora inköpsmässorna överlappar varandra i januari-februari och branschfolket har bråda dagar och ställs på prov för att insupa alla intryck. Själv har jag precis kommit hem från en lång semester i Västindien och USA och jetlaggen sitter fortfarande i. Från och med nu kommer jag bland annat att återigen ta mig an inrednings- och stylinguppdrag efter att under ett period ha fokuserat enbart på projektledning och det känns vansinnigt spännande.
 
I veckan som gått har jag installerat mig på mitt nya kontor på Designgalleriet  men också hunnit med att besöka både Stora Trenddagen, träffa härliga kollegor på Formex och haft åtminstone ett par jobbmöten. Det är otroligt inspirerande att se att det bubblar av kreativitet inför det nya året. Mässrapporteringen från de olika mässorna är omfattande inte minst då Instagrammandet tagit ordentlig fart. Söker man på #Formex så får man över 34 000 !!! inlägg. Vill du följa mig så har jag gjort mitt konto publikt under namnet "Hemmariket" där jag postar mer från vardagliga funderingar.
 
Bilder: Egna via Instagram. Vid veckans besök på Formex kändes det som om något hänt med nyheter i mycket mer färg än tidigare och med andra material. Jag är som vanligt helt såld på den dova grönturkosa färgen (som på Himlas mohairpläd) nu gärna i kombination med mässing. Den fina ljuslyktan och brickorna i grön marmor kommer från danska Broste. En lite ljusare nyans av turkos har Mateus på delar av den nya kollektionen "Bubbles" . Årets nyhet för mig var att Odd Molly gör en egen hemtextilkollektion i en bohemlyxig stil  (längst ner till vänster). Fint! 
 
Kategori:
Kommentera inlägget här: