Rust and sustainability...

I januari brukar de allra flesta tidningarna ha "årets trender" på sina omslag. De senaste åren har också allt fler bloggare haft sitt eget trendinlägg äen i år här, här, och här.. Att säga som en av de kändaste bloggerskorna att "Jag får rysningar av ordet trend" är nog att kasta sten i glashus men faktum är att de betyder allt mindre för mig. Dessutom... Vem sätter din trend egentligen? Du, Någon eller Någon Annan? 
 
Min inredningsstil ändras inte särskilt men däremot ändras fokus på färger och strukturer hela tiden. Just nu är jag  väldigt fokuserad på hållbarhet, minimalism  och tycker illa om "att köpa för köpandets skull". Nä, saker man vill ha i minst 10 år eller längre är det hetaste just nu!  Klassiker. Gärna skandinaviska. Så här ett kollage som får stå för mig. Håll tillgodo!
ENG: Dare to be personal and thinking sustainably in your interior 2016. I'm betting on the rusty tones and 
durability ...
Kollage av Charlotte Bladh ; Rost faschinerar, Melo studios fina svenskproducerade möbler, dyrgripen "Ägget" i valnötsförgat skinn och den djupblå färgskalan och de minimalistiskt skurna baddräkterna hos Li Edelkoort, gråskalan jag fortfarande själv inreder med från Alcro AD Gray och prinsessan Marys roströda nya slingor.
 
 
Kategori:
Kommentera inlägget här: