Årets första inlägg

Jag har under en väldigt lång period inte haft någon inspiration alls att blogga men nu känner jag att det kliar i fingrarna igen. Inte för att jag har varit overksam under tiden det har varit tyst här utan snarare tvärtom. Sedan tre år tillbaka driver jag ett eget aktiebolag och jag bestämde mig rätt tidigt på att leta uppdrag som ger bra intäkter för att få likviditet i bolaget. Det har gått väldigt bra hitills och nu känner jag äntligen att jag har ro och tid att fokusera också på annat som föder kreativitet som till exempel bloggen.
 
Kommande vecka är det dags för Stockholm Design Week som äger rum i anslutning till Stockholm Furniture Fair eller möbelmässan som går mellan den 7-11 februari. Sista dagen dvs lördagen den 11 mars är också mässan öppen för allmänheten. I år kommer Sveriges kanske främsta stylister Lotta Agaton att stå för den obligatoriska Trendutställningen och i den här korta videosnutten kan du se hur hon tänker sig den. Dont miss out!
 
Bild: Kristoffer Johnsson
  
Särskilt spännande är det i år då mässans "Guest of Honour" är den spanske konstnären och designern Jaime Hayon, känd för sitt lekfullhet och sin mångsidiga stora produktion
 
Personligen kan jag tycka att det blir "lite väl lekfullt" emellanåt men det senaste samarbetet med &Tradition ser väldigt fint ut. Detsamma gäller de alster som han gjort tidigare för danska Friz Hansen . Se fler bilder här.
 
Bild: Lånad från Jaime Hayons hemsida. Denna från samarbetet med &Tradition
 
Bild: Jaime Hayon från samarbetet med Fritz Hansen  
Kategori: Taggar: News2017, Scandinavian, furniture fair, hemmariket, jamie hayon;
Kommentera inlägget här: