Nystart

Hur många gånger i livet får man möjlighet till en nystart? Hur många gånger som helst enlgt mig. Jag tillhör dessutom de som tror att man får ångra sig, göra fel och faktiskt också ta nya tag närhelst det behövs. Jag har i allafall nu bestämt mig för att IT projektledning som jag sysslat med parallellt med inredning och design inte är aktuellt och avsagt mig samtliga erbjudandet om sådana uppdrag. 
 
Jag själv befinner mig ganska precis mitt i livet och har nog aldrig känt att det finns så många möjligheter som nu. Så många möjligheter att det faktiskt är svårt att välja väg och bestämma mig vart jag ska gå och vad jag vill göra. En positiv men också en odefinierbar gnagande orolig känsla blandad med optimism och nyfikenhet. 
 
Just nu sitter jag i min alldeles egna designstudio på Katarina Bangata 49 i Stockholm och funderar på vilket nästa steg ska bli. Utan plan och utan tydligt mål. Vill du veta hur det går? Häng i så fall med här och på mitt Instagram så ser vi var vi hamnar. 
 
I dag har varit en dagdrömsdag. Tänk att få vara med i ett större projekt att renovera en restaurang eller ett hotell i den här minimalistiska och lite sydeuropeiska stilen... Det vore väl något så säg?